Sinbo vantilatör ve LG klima ŞOK'a geliyor... ŞOK 22 Haziran 2024 indirimli ürünler listesi yayımlandı!

Havaların ısınması ile birlikte vatandaş vantilatörleri araştırmaya başladı. ŞOK Sinbo vantilatörleri iki çeşidiyle birlikte satışa çıkarken LG duvar tipi klima 3 modeli ile raflarda olacak. ŞOK 22 Haziran 2024 indirimli ürünler listesi yayımlandı! ŞOK 22 Haziran 2024 indirimlerinde neler var?

ŞOK Marketleri dev indirimlerini 2 gün sonra başlatıyor. ŞOK 22 Haziran 2024 indirimli ürünler listesi yayımlandı. Vatandaş ŞOK aktüel kataloglarını araştırıyor. Özellikle sıcakların bastırdığı bu günlerde en çok aratılanların başında vantilatör ve klimalar geliyor. ŞOK Cumartesi fırsatlarını duyan akın edecek. İşte ŞOK'ta çılgın indirimler...

ŞOK Marketlerde önce çıkan indirimlerin başında Sinbo Vantilatör geliyor. 2 modeli satışa çıkacak olan Sinbo vantilatör SF-6785 modeli 799 TL, SF-6786 modeli 1.499 TL ve 6 ay taksitle satışa çıkıyor. Hot Wheels oyuncaklar , Scooter, koltuk örtüleri, Solar lamba çeşitleri alışveriş tutukunlarını bekliyor.

Ayrıca ŞOK'ta 25 TL ve üstü alışveriş yapanlara özel indirimler de kasada uygulanacak. ŞOK'ta Simfer marka beyaz eşya ürünleri de satışa çıkacak. Televizyon, Ankastre set, LG duvar tipi klima da raflarda yerini alacak.

ŞOK İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Sonraki Haber