Sivas'ta 4 büyüklüğünde deprem oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı X üzerinden vatandaşlara duyurdu. Sivas'ta 4 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği ise 11,8 olarak tespit edildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Sivas'ta deprem olduğunu duyurdu. AFAD'ın sosyal medya hesabı x üzerinden yaptığı açıklamaya göre Sivas'ta gerçekleşen deprem 4 büyüklüğünde kaydedildi. Gürün ilçesinde meydana gelen depremin derinliği 11,8 kilometre olarak kaydedilirken, depremin saati ise 14:17 olarak tespit edildi.

SİVAS'TA DEPREM

Sivas'ın Gürün ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.17'de merkez üssü Gürün olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 11,8 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Şimşek, paylaşımında, "Şu ana kadar bildirilen olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber