Skandal olay: Zincir marketten alınan meyve suyundan kurt çıktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir zincir marketten alınan meyve suyunun üstünde kurtlar görüldü. Olaydan rahatsızlık duyan yurttaşlar, denetimin arttırılmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Gıda firmalarının yeterli denetlenmemesi halk sağlığını tehlikeye atacak olaylara neden olmaya devam ediyor. Zincir marketlerde satışa sunulan sahte bal skandalından sonra yeni bir olay Bursa'da meydana geldi. İnegöl TOKİ'de yaşayan bir yurttaşın başına gelen olay 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Çocuğunun beslenme çantasına koymak için ünlü bir zincir marketten kutulu meyve suyu alan yurttaş, eve geldiğinde gördüklerine inanamadı. Meyve suyu paketini saran kurtlar, mide bulandırdı.

ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI TEHLİKEDE

inegolonline.com'da yer alan habere göre Bursa'da yaşayan bir yurttaş, çocuğunun okula götürmesi için aldığı meyve suyu paketinden kurt çıktığını iddia etti. Meyve suyunu BİM'den aldığını söyleyen yurttaş, marketlerin daha çok denetlenmesi gerektiğini söyleyerek yetkililere çağrıda bulundu.

'DENETİMLER ARTIRILMALI'

Gıda güvenliği konusunda daha sıkı denetim yapılmasını talep eden yurttaşlar, yaşanan bu tür olayların tekrar etmemesi için önlemlerin artırılması gerektiğini dile getirdi. Gıda ürünlerinin paketlenme ve depolanma süreçlerinde daha fazla özen gösterilmesi gerektiği de vurgulandı.

Sonraki Haber