SON DAKİKA! Deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? AFAD açıkladı: Kars, İzmir, Ardahan'da art arda depremler!

AFAD tarafından anlık deprem verileri paylaşıldı. Kars, Ardahan, Kahramanmaraş, İzmir, Malatya ve Balıkesir'de deprem meydana geldi. Vatandaşlar tarafından "Deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte 23 Haziran 2024 Pazar AFAD son depremler listesi...

AFAD tarafından anlık olarak deprem verileri paylaşılmaya devam ediyor. AFAD'ın anlık olarak açıkladığı veriler ile birlikte, "Az önce deprem mi oldu? En son nerede, saat kaçta ve kaç şiddetinde deprem oldu?" sorusu vatandaşları tedirgin etti.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, anlık deprem verileri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son dakika deprem bilgileri paylaşan AFAD, deprem verilerini "Son Depremler" listesi adı altında resmi sitelerinden vatandaşların bilgisine sunuyor.

PEŞ PEŞE DEPREMLER

AFAD'ın 23 Haziran 2024 Pazar tarihli yayınladığı son depremler verilerine göre; Kars, Ardahan, Kahramanmaraş, İzmir, Malatya ve Balıkesir'de peş peşe deprem meydana geldi.

AFAD'ın açıkladığı son depremlerin verileri ise şöyle:

◾️Kars: Merkez'de 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

◾️ Ardahan: Göle'de 1.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

◾️ Kahramanmaraş: Onikişubat'ta 1.8 şiddetinde deprem meydana geldi.

◾️ İzmir: Çeşme'de (Ege Denizi - 47.81 km) 1.7 şiddetinde art arda deprem meydana geldi.

◾️ Malatya: Akçadağ'da 1.0 şiddetinde deprem oldu.

◾️ Balıkesir: Karesi'de 1.4 şiddetinde deprem oldu.

Peki 23 Haziran 2024 Pazar tarihinde en son nerede, saat kaçta ve kaç şiddetinde deprem oldu? Son depremlerin konumu, şiddeti ve saati neler? İşte AFAD'ın açıkladığı 23 Haziran 2024 Pazar son depremler listesi...

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan son dakika deprem listesi ise şöyle;

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Sonraki Haber