SON DAKİKA! Kandilli Rasathanesi açıkladı: Hatay, Çanakkale, Bolu ile Yunanistan ve Gürcistan'da peş peşe depremler!

Kandilli Rasathanesi tarafından anlık deprem verileri paylaşıldı. Hatay, Çanakkale, Bolu ile komşularımız Yunanistan ve Gürcistan'da peş peşe deprem meydana geldi. Bu noktada ise '26 Haziran 2024 son depremler listesi ile deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde büyüklüğünde?' soruları yanıt buldu.

Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak deprem verileri paylaşıldı. Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre "Deprem mi oldu?" sorusu gündem oldu. Son dakika depremlere ilişkin tüm veriler Kandilli Rasathanesi'nin resmi sitelerinden son depremler listesiyle vatandaşların bilgisine sunuldu.

PEŞ PEŞE DEPREMLER

Türkiye 26 Haziran 2024 Çarşamba sabahına adeta depremlerle uyandı. Kandilli Rasathanesi'nin 26 Haziran 2024 Çarşamba tarihli yayınladığı son depremler verilerine göre; Hatay, Çanakkale, Bolu ile Yunanistan ve Gürcistan'da peş peşe deprem meydana geldi.

Son zamanlarda ülkemizin çeşitli bölgelerinde deprem hareketliliği artmış durumda. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, 26 Haziran 2024 Çarşamba tarihinde Çanakkale'nin Biga-Eskibalıklı mevkiinde 3.0 şiddetinde, Hatay'ın Yaylacık ilçesinde 3.0, Bolu'nun Musluklar ilçesinde 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Ayrıca komşularımız Yunanistan ve Gürcistan'da depremlerle sarsıldı. Yunanistan'da 3.0, Gürcistan'da 3.3 şiddetinde deprem oldu.

Kandilli Rasathanesi'nin 26 Haziran 2024 Çarşamba tarihli yayınladığı son depremler verileri.

Kandilli Rasathanesi tarafından son depremler anbean kaydediliyor. Hatay, Çanakkale, Bolu ile Yunanistan ve Gürcistan'da depremler dışında son dakika depremlerini, merak edenler için Kandilli Rasathanesi son depremleri haberimizde derledik. İşte 26 Haziran 2024 Çarşamba son depremler listesi...

SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından paylaşılan depremlerin ayrıntılı listesi şöyle;

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Sonraki Haber