Soylu: Terör örgütüne hayat şansı bırakmıyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.Soylu terörle mücadelenin toplu bir bakışla yapılabileceğini vurguladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.Soylu geçmişten ders çıkardıklarının altını çizerek “Türkiye Cumhuriyeti Devleti geçmişte birçok konunun kamburunu taşımak durumunda kalmıştır. Onlardan biri de terördür.” dedi.

Terörle mücadelenin toplu bir bakış açısıyla olabileceğini söyleyen Soylu “Türkiye terörden kurtulmak için çaba sarf ediyor. İran-Irak-Suriye sınırından gelen saldırıları engellemek için çalışmalar yaptı Türkiye.” dedi.

Terör örgütlerine her alandan baskı yaptıklarını vurgulayan Soylu “Legal görünümlü illegal yapılar, dernekler, sivil toplum örgütler... Bunlarla terörün bağını kesiyorsunuz. Biz suçluların yaklaşık 6.5 milyon kişinin yüz bilgilerini, tüm biyometrik verilerini kameralara yükledik. Aradığımız hangi suçlu varsa bir yerde gözümüze çarpıyorsa, biz onu yakalayabilme kabiliyetine sahibiz.” dedi.

Sonraki Haber