Sözcü Yazarı CHP'yi böyle eleştirdi: "Koltuk kapma yarışı"

CHP'de değişim, zoom tartışmaları devam ederken Sözcü Yazarı Deniz Zeyrek'ten hem Kılıçdaroğlu kanadına hem de İmamoğlu kanadına anlamlı bir eleştiri geldi. Zeyrek tartışmaları koltuk kapma yarışı olarak nitelendirdi

28 Mayıs seçim yenilgisinin ardından CHP'de sular durulmuyor. Ekrem İmamoğlu'nun "değişim" çıkışı, kurultay süreci tartışılırken en son İmamoğlu'nun CHP'li kurmay isimlerle yaptığı toplantının basına sızması gündem olmuştu. Hem Kılıçdaroğlu tarafından hem de İmamoğlu'yla aynı toplantıya katılanlardan peş peşe açıklamalar geldi. Ana muhalefet partisinin bu durumuna Sözcü Yazarı Deniz Zeyrek'ten anlamlı bir eleştiri geldi.

CHP'de yaşananları "koltuk kapma yarışı" olarak nitelendiren Zeyrek, "Bu ülkenin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini düşünen var mı emin değilim!" ifadelerini kullandı.

"İktidarın ülkenin stratejik varlıklarını Körfez sermayesine peşkeş çekmeye hazırlandığı bir dönemde ana muhalefetin tek gündemi “koltuk kapma” yarışı.

“Genel Başkanlığı kapalım”, “Parti Meclisi'ni kapalım”, “Belediye Başkanlıklarını, belediye meclis üyeliklerini biz belirleyelim” gibi küçük hesaplar.

Bu ülkenin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini düşünen var mı emin değilim!

Genel Merkez ya da muhalifler fark etmez.

Limanları, şirketleri, toprakları, hatta askeri fabrikaları kapalı kapılar ardında Körfez sermayesine satılıyor ve ülke elden gidiyor, farkındalar mıdır sizce?

Kemal Kılıçdaroğlu ile bu geminin yürümeyeceği ne kadar açıksa, koltuklarını kaybettikleri için “değişim” safına geçen “profesyonel siyasetçilerle” de bu işin olmayacağı o kadar açıktır."

Sonraki Haber