‘Suçsuzum’ dedi araştırılmasını istedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi’nin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'de toplum kesimlerini rahatsız eden bir mülteci sorunu olduğunu söyledi. Davutoğlu, 'Son günlerde şahsen bana ve partime yönelik çok kapsamlı bir operasyon var.' dedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye ile Suriye ilişkilerinin çıkmaza girdiği dönemde yürüttüğü başbakanlık görevinin eleştirilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. ‘Dünyada barış diplomasisi yürüttüğünü’ savundu. Sığınmacı sorununda suçlu olmadığını gerekirse soruşturma komisyonu kurulmasından da korkmayacağını bildirdi.

Davutoğlu, Saadet Partisi’nin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'de toplum kesimlerini rahatsız eden bir mülteci sorunu olduğunu söyledi. Davutoğlu, "Son günlerde şahsen bana ve partime yönelik çok kapsamlı bir operasyon var." dedi.

Ülkedeki sığınmacı ve göç sorununun sorumlusunun, doğru düzgün bir göç idaresi kurmayan iktidar olduğunu savunan Davutoğlu, "Kaç senedir olay oluyor, tüm dünyada barış diplomasisi yapmış birine dönüp 'suçlu sensin' deniyor. Bunların matematiği de tarihi de hafızası da yok ama en önemlisi vicdanı yok. Kimisi iktidar yanlısı, kimisi muhalif görünümlü, kimisi de 'Erdoğan'a saldırırsam bedeli var, Davutoğlu'na saldırırsam bedel ödemem' diyenler, bir de son dönemde Gazze konusunda uluslararası alanda gösterdiğim performanstan rahatsız olan çetelerle işbirliği halindeki içerdeki ajanlar topluca harekete geçtiler." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber