Süper Kupa sahibini buluyor! Galatasaray-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Süper Kup ayarın akşam sahibini bulacak... Ligde şampiyon olan Galatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek... Peki Galatasaray-Beşiktaş maçı hangi kanalda? Galatasaray-Beşiktaş maçı saat kaçta? Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi?

Süper Kupa sahibini buluyor... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Beşiktaş yarın karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray-Beşiktaş maçı hangi kanalda? Galatasaray-Beşiktaş maçı saat kaçta? Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi?

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA? GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA? GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Süper Kupa maçı, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş arasında oynanacak. Süper Kupa mücadelesi, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak. Müsabaka, 20.45'te başlayacak ve ATV'den şifresiz canlı yayımlanacak.

SÜPER KUPA'DA 9. RANDEVU

1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenlenen organizasyon, Galatasaray ve Beşiktaş'ı 8 kez karşı karşıya getirdi. Altısı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda yapılan karşılaşmalarda Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İki takım arasındaki iki Süper Kupa mücadelesinde ise takımlar birer kez kupayı kaldırdı.

Sonraki Haber