Süre 12 saniye.. Yapraklara gizlenmiş çekirgeyi sadece dâhiler görebiliyor

Bu çok zor bir zeka testi. O yüzden dikkatli bakmanız gerekiyor. 12 saniyede yapraklara gizlenmiş çekirgeyi bulabilen dâhi ilan ediliyor.

Yeşil yaprakların arasına gizlenmiş bir çekirge var. Yaprakları yiyor ve zarar veriyor. 12 saniye içerisinde bulmanız gerek yoksa bahçeyi telef edecek. Zeka testinde çekirgeyi 12 saniyede bulanlar dâhi kabul ediliyor.

Fresherslive.com'da son zamanların en zor IQ testlerinden biri paylaşıldı. Bakalım 12 saniyede yeşil yapraklara gizlenen çekirgeyi bulabilecek misiniz?

SÜRE SADECE 12 SANİYE

Genellikle, öngörülen bir süre içinde gizli bir Çekirge ararken, beyninizin gizli Çekirgeyi daha da hızlı bulmasını kolaylaştırır . İşte size gizli Çekirgeyi çözmeniz için hızlı bir geri sayım.

Böylece saat işlemeye başladı….10…9…8…

Acele etmek!! Zaman tükeniyor. Tanımlanmanız gereken gizli Çekirgeyi bulmak için görüntünün tüm köşelerine bakın .

3…2…1….süre doldu!!!

Keskin gözlem yeteneğiniz varsa, bu resimdeki gizli Çekirgeyi bulabilir misiniz?

Gizli Çekirgeyi buldunuz mu ? Değilse, bunun için çözüm hakkında endişelenmenize gerek yok. Çekirgenin resimde nerede olduğunu öğrenmek için gelecek bölüme bakın.

ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİT

Optik illüzyonlara çözüm bulmak zorlu bir adımdır. Hala gizli Çekirgeyi bulmak için resme bakıyorsanız , burada gizli Çekirgenin doğru konumuna bakabilirsiniz . Şimdi cevabı açıklayarak bitirelim.

Görüntüdeki kırmızıyla vurgulanan alan, gizli Çekirgeyi ortaya çıkarır. Bir çözüm bulamazsanız hayal kırıklığına uğramayın..

Sonraki Haber