Survivor All Star'da finalin adı belli oldu: İşte Survivor All Star 2022 finalistleri!

Survivor All Star heyecanı İstanbul'dan canlı olarak yapılan final akşamı ile devam ediyor. Survivordan elenen isim kim oldu? Finale yükselen isimler kim oldu? İşte o isimler..

Survivor Yarı Finalinde Elenen İlk İsim Kim Oldu?

Yarı finalde elenerek finale veda eden ilk isim Ayşe Yüksel oldu. Sonucu öğrenen Ayşe Yüksel: ''Hepinizden Allah razı olsun. İnandığımız bir yol vardı yine ucundan döndük. Belki başlarda yaptığım hatalar oldu. Ama önemli olan her zaman gülüşümden hiçbir zaman taviz vermedim. Ben Ayşe Yüksel'im, ne olursa olsun güleceğim. İnsanların aklında somurtakan, devamlı ağlayan bir isim olarak kalmak istemiyorum. Teşekkür ediyorum.'' sözlerini kullandı. Ayşe Yüksel, Survivor All Star 2022'yi 4. olarak tamamladı.

Yarı Finale Yükselen İsim Kim Oldu?

Yarı finale yükselen kişi Nisa Bölükbaşı oldu. Finale çıkacak 2 isim için oylama devam ediyor.

Survivor'da Finale Kimler Kaldı?

Canlı yayında gerçekleştirilen oylama sonucunda seyirci tarafından en yüksek oyları alarak finale yükselen isimler belli oldu. Batuhan Karacakaya elenen isim olurken, Adem Kılıççı ve Nisan Bölükbaşı yarın akşam şampiyonluk için yarışacak isimler oldu.

Survivor Yarı Finalinde Elenen Diğer İsim Kim Oldu?

Finale veda eden diğer isim Batuhan Karacakaya oldu. Karacakaya: "Oy atan herkese teşekkür ederim. Güzel bir hikayeydi ama noktaladık burada, bizim canımız sağ olsun dediğim gibi. Hakkımızda hayırlısı dedim her zaman. Hakeden kazansın dedim. Demekki benden daha çok hakedenler var ve ikisi de finale oturdular. Halkımızın takdiri tabiiki. Eminimki çok fazla oy gelmiştir. Sizleri seviyorum, teşekkür ediyorum. Söyleyeceklerim bu kadar, teşekkür ederim her şey için" şeklinde konuştu. Batuhan Karacaya, Survivor All Star 2022'yi üçüncü olarak tamamladı.

Gözler 30 Haziran akşamında yapılacak şampiyonluk yarışında..

Sonraki Haber