Tedavi parasını kampanyaya bağışladı! Çözüme ortak ol

Görev Vakfı’nın, Ulusal Kanal’ın teknik altyapısını güçlendirmek amacıyla başlattığı ‘Çözüme Ortak Ol’ bağış kampanyası devam ediyor.

Kampanyada hedef aralık ayı sonuna kadar 35 milyon TL toplamak. Kampanyaya her kampanyada olduğu gibi manevi değeri çok yüksek bağışlar da geliyor. Bu bağışlardan birisi de Hayriye teyzeden geldi. Hayriye teyze dişlerini yaptırmak için biriktirdiği parayı kampanyaya bağışladı. ‘Dişlerim beklese de olur Ulusal Kanal’sız nefes alamam” dedi.

Ulusal Kanal’a kendi el yazsıyla bir de mektup yazan Hayriye teyze, mektubunda duygularını şu ifadelerle paylaştı:

“Dişlerimi yaptırmak için biriktirdiğim paraya Ulusal Kanal’ın daha çok ihtiyacı var. Dişlerim biraz daha bekleyebilir. Ulusal Kanal’sız ben nefes alamam. Benim de çorbada bir tuzum olsun. Ulusal Kanal vatanımın güçlü, üreten bir kalesidir. Yayını kesilmemeli. Bunu da el birliğiyle başaracağız. Tüm mücadele veren kanal çalışanlarımıza yoldaşlarımıza başarılar diliyorum. Sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Kusura bakmayın az bir miktar fakat elimden gelen bu kadar. Lütfen 5 bin lirayı kabul edin.”

‘SADECE ULUSAL KANAL’IN GÖNÜLLÜLERİ DEĞİLLER’

Ulusal Radyo Genel Müdürü Ali Murat Engin, Hayriye teyzenin mektubunu Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesinin nasıl ayakta kaldığının örneği olarak gösterdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Ulusal Gönüllüleri, sadece Ulusal Kanal’ın gönüllüleri değillerdir. Aslında onlar, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Üretim Devrimi’nin, FETÖ’yle, PKK’yla, Amerika’yla mücadelenin gönüllüleridir. NATO’ya hayır diyenlerdir, İsrail siyonizmine kafa tutanlardır. Üreticinin, işçinin, memurun, öğrencinin sesinin daha yüksek çıkması için mücadele edenlerdir. Ermeni Soykırımı Yalanı’na dur diyenlerin arkasında sel olup akanlardır. 15 Temmuz’da ‘Bu Amerikancı Fetullahçı bir darbe girişimidir’ diyenlerdir.

“İşte bu yüzden Ulusal Gönüllüleri Ulusal Kanal için, Aydınlık gazetesi için ne gerekirse yapar. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir çağrının cevapsız kalmamasının nedeni budur. Bugün yaptığımız çağrı da sıradan bir destek çağrısı değildir. Üreten, başı dik, bağımsız Türkiye’ye ortak olma çağrısıdır. Bugün karar günüdür. Bugün elini taşın altına koyanlar isimleri tarihin sayfalarına altın harflerle yazılacak kahramanlardır.

“HD yayın için, daha çağdaş stüdyo için, teknik teçhizatın yenilenmesi için, her şehre muhabir, her muhabire kamera için, nitelikli insan birikimi için, Ulusal Kanal’ı birinci kanal yapmak, haydi göreve diyoruz.”

Sonraki Haber