TELE1'de skandal yayın! Sunucu canlı yayını unuttu: Erdoğan ve Türk Milletine hakaret etti

Tele 1 sunucusu Musa Özuğurlu canlı yayında bir skandala imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM açılışında yaptığı konuşmaya yönelik ifadeleri gündeme oturdu. Özuğurlu'nun canlı yayında kullandığı ifadeler tepki topladı.

TELE1 sunucusu Musa Özuğurlu, canlı yayında olduğunu unutarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yayladağ’daki Suriye sınırından Lübnan sınırı 170 km” sözleri üzerine "Lan ne gerizekalı bu millet ya" diyerek hakaret etti.

Özuğurlu’nun sözleri şöyle: “Bana Lübnan, Orta Doğu ve Türkiye’nin olduğu bir harita bulabilir misin? Bulsana. Erdoğan’ın 170 km kaldı hikayesiyle dalga geçeyim. Lan ne gerizekalı bu millet ya"

Olayın fark edilmesi üzerine yayın her yerden kaldırıldı.

SKANDAL YAYININ O ANLARI KAMERADA...

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Salı günü TBMM'nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir konuşma da gerçekleştirdi. Çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunan Erdoğan "Vadedilmiş topraklar hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin tamamen dini bir fanatizm ile Filistin ve Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır." dedi.

Erdoğan açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Binyamin Netanyahu hükümeti Anadolu’yu da içine alan bir ham hayal kurmakta. Hatay Yayladağ’daki Suriye sınırından Lübnan sınırı 170 km. Türkiye, Lübnan'a arabayla sadece 2,5 saat uzaklıkta. Antakya ile Gazze arası Ankara ile Aydın arası kadar."

Sonraki Haber