Televizyona çıkıp 'Kadın dövülmelidir' diyen ünlü isim hayatını kaybetti! Cenazesine medya dünyasından kimse katılmadı...

90'lı yıllarda katıldığı reality şov programları ile tanınan ve özellikle 'Kadın dövülmelidir' açıklamasıyla büyük tepki toplayan Levent Oran hayatını kaybetti. Oran'ın cenazesine medya dünyasından kimsenin katılmaması dikkat çekti.

90'lı yıllarda çok kanallı döneme geçişle birlikte ilgi gören reality şov programları ile meşhur olan, 'Kadın dövülmelidir' çıkışı ile toplumun büyük bir kesiminden tepki alan Levent Oran, hayatını kaybetti. Geçen günlerde yoğun bakıma kaldırılan Oran'ın İstanbul'daki cenazesine medya ve televizyon dünyasından kimsenin katılmaması dikkat çekti.

TELEVİZYON VE MEDYA DÜNYASI YOKTU

Bir döneme damga vuran ünlü televizyon programcıları Savaş Ay ve Ayşe Özgün'ün programlarında yaptığı açıklamalarla tanınan Levent Oran, söylemleri nedeniyle birçok kesim tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Özellikle "Kadın dövülmelidir" açıklaması ile toplumun büyük bir kesiminden tepki gören Oran, son dönemde hayatını fal bakarak geçindiriyordu.

Sağlık sorunları ile gündeme gelen Levent Oran en son 2020 yılında kalp krizi geçirmişti. Oran bir süredir kalp ve şeker hastalığı tedavisi görmekteydi. Mürekkephaber'de yer alan habere göre, 30 Aralık 2023 tarihinde hayata gözlerini yuman Oran'ın cenaze töreni 31 Aralık Pazar günü düzenlendi. Cenazeye, medya dünyasından kimsenin katılmaması dikkat çekti.

LEVENT ORAN KİMDİR?

Levent Oran son yıllarda özel tiyatrolarda rol alarak ve fal bakarak geçimini sağlıyordu. 1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Oran, gençlik yıllarında tiyatroya ilgi duydu. Bir süre bankacılık yapan Levent Oran, televizyondan para kazanamayınca şarkı söylemeye başlamıştı.

Sonraki Haber