Terra Pizza sipariş gelirlerinin bir kısmını HAYTAP'a bağışlayacak

Terra Pizza, Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne dikkat çekmek amacıyla 4-10 Ekim tarihleri arasında Getir Yemek üzerinden verilecek siparişlerden elde edilen gelirin bir kısmını HAYTAP'a bağışlayacak.

Terra Pizza, Dünya Havyanları Koruma Günü’ne dikkat çekmek için 4-10 Ekim tarihleri arasında Getir Yemek üzerinden verilecek siparişlerden elde edilen gelirin bir kısmını HAYTAP’a bağışlayacak.

TERRA PİZZA SİPARİŞ GELİRLERİNİN BİR KISMINI HAYTAP'A BAĞIŞLAYACAK

Terra Pizza, Getir’in her yıl HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunacak. 4-10 Ekim tarihleri arasında, Getir Yemek platformu üzerinden verilecek Terra Pizza siparişlerinden elde edilen gelir HAYTAP’a bağışlanacak. Terra Pizza bu projeye verdiği destek ile hayvan hakları konusunda farkındalık yaratmayı ve HAYTAP’ın çalışmalarına destek sağlamayı amaçlıyor.

Türkiye’nin zincir pizza markalarından Terra Pizza, 47 ilde 184 şubesi ile hizmet veriyor. Lezzetli pizzalarını geniş bir kitleye ulaştıran marka, "Gel Beraber Olsun" mottosuyla keyifle pizza yemenin tadını sunarken, toplumsal konulara duyarlı yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Terra Pizza, HAYTAP ve Getir Yemek’in sosyal sorumluluk projesine destek vererek hem müşterilerini eşsiz lezzetleriyle buluşturacak hem de hayvan haklarına katkıda bulunacak.

Sonraki Haber