"Teşkilat"a Canan geliyor! Tüm dengeler değişiyor...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'tan başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın ayrılığının ardından, dizi için kadın başrol arayışları sürüyor. O başrolün hangi karaktere can vereceği ise netleşti. İşte ayrıntılar...  

TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat için dördüncü sezon hazırlıkları hız kesmenden devam ediyor. Ethem Özışık'ın yazdığı Tims&B imzalı dizinin sezon finalinde bir patlama yaşanmıştı. Her sezon sonunda olduğu gibi hangi oyuncunun diziye devam edip etmeyeceği tartışılırken, projenin başından beri ekipte yer alan başarılı oyuncu Deniz Baysal ayrılık haberini duyurmuştu. "Teşkilat"ın yeni kadın başrolü henüz belli olmadı. Ancak çok sayıda isimle görüşmeler devam ediyor.

"TEŞKİLAT" YENİ SEZONDA ÇOK KONUŞULACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre TRT'nin sevilen dizisinin yeni başrolünün karakter adı Canan olacak. Dışişleri'nde üst düzey bir bürokrat olan Canan, diziye kardeşi Cihangir, babası Çetin ile beraber katılacak. Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Ebru Nil Aydın’ın devam ettiği diziye başka yeni karakterler de dahil olacak.

Kaynak: birsenaltuntas.com

Sonraki Haber