TGB ve Öncü Gençlik’e yüzlerce yeni üye katıldı

Vatan Partisi Öncü Gençlik'e ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB)'ne İzmir'de gerçekleştirdiği çuval eyleminden sonra yüzlerce yeni üye katıldı. TGB’ye üye olan gençler üyelik gerekçelerini anlatan mesajlar gönderdi

Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB)'nin İzmir'de gerçekleştirdiği çuval eyleminden sonra Türk milleti gençlerin etrafında kenetlendi. TGB’ye bu süreçte yüzlerce yeni üye katıldı, yeni temsilcilikler açtı. Sosyal medya hesapları on binlerce takipçi kazandı. TGB’ye üye olan gençler üyelik gerekçelerini anlatan mesajlar gönderdi. Gençler mesajlarında, “Buradaki arkadaşların sıcakkanlılığı ve dost canlı oluşunu çok beğendim. Fikirlerimde yalnız olmadığımı hissettim.” ifadelerini kullandı.

‘12 YAŞINDA ÜYE OLDU’

Eskişehir’den İsmail Buğra “Böyle bir birliğin içinde olduğum için gururluyum benim gibi ülkesini ve vatanını seven bağımsızlık isteyen kişilerle olmak beni mutlu etti. Yalnız olmadığımı hissettim. Fikirlerime gelirsek TLB ve TGB şu an ki gençlik için ve ülke için uğraşan, ülkedeki tek oluşum bana göre. Her vatansever ve bağımsızlık düşkünü gencin içinde olması gereken bir oluşum.” dedi.

İzmir’den Zeynep Alver, neden üye olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Ben Zeynep. 12 yaşındayım. Ben bu eylemi gördükten sonra TLB'ye katıldım çünkü emperyalizme direnen gençleri görmek beni etkiledi. Atatürkçü, vatansever bir genç olarak vatanımızı savunan TGB ve TLB, benim ait olduğum yer gibi hissettim ve tam bağımsız Türkiye'yi kuracak gençlerin arasına, TLB'YE katıldım. Buradaki arkadaşların sıcakkanlılığı ve dost canlı oluşunu çok beğendim. TLB'YE katıldığım için çok mutluyum. Atatürkçü, vatansever, milliyetçi gençlerin hepsini TLB'ye bekliyoruz.”

‘TLB'YE KATILDIM ÇÜNKÜ ÜLKEMİ SEVİYORUM’

Ankara’dan Emir Beyzade Altınay, “Merhaba, ben Emir 15 yaşında, bir lise öğrencisiyim. TLB'ye katıldım çünkü bayrağımı seviyorum. TLB'ye katıldım çünkü milletimi seviyorum. TLB'ye katıldım çünkü ülkemi seviyorum. Türkiye'nin elini kolunu bağlamaya çalışan insanların karşı cephesinde olmaktan gurur duyuyorum.” ifadeleriyle üyelik gerekçesini anlattı.

Sonraki Haber