TikTok'ta en fazla yapılan makyaj trendleri! Mermer gibi bir cilt için...

TikTok isimli sosyal medya mecrasının hayatımıza girmesiyle birlikte birçok trende oradan erişir olduk. Özellikle de makyaj, moda trendleri ve cilt bakımına dair birçok içerikleri oralardan takip edebiliyoruz. İşte TikTok'ta en fazla yapılan makyaj trendleri!

Makyaj trendleri günümüzde çok hızlı değişiyor. Makyaj ve cilt bakım sektöründe bir ürün bugün çok popüler iken ertesi gün popülerliğini yitiriyor olabilir. Bu değişime yetişmek gerçekten zor. TikTok isimli sosyal medya mecrasının da hayatımıza girmesiyle birçok yeni trendi orada görüyoruz. Özellikle de kadınlara yönelik olan makyaj, cilt bakım sektöründe çok sevilen ve popüler olan ürünleri, trendleri takip edebiliyoruz. Peki son dönemlerde hangi makyaj trendleri popüler? İşte TikTok'ta en fazla yapılan makyaj trendleri!

TİKTOK'TA EN FAZLA YAPILAN MAKYAJ TRENDLERİ

1) ÇİLEK MAKYAJI

Bu makyaj trendinde yanaklar ön plandadır. Bu makyaj trendi en çok "strawberry makeup" şeklinde aratılmaktadır. Bu makyajda kırmızı ve pembe renk tonları hakimdir. İnce bir cilt oluşturduktan sonra kırmızımsı bir pembe krem allığı uygulayabilirsiniz. Doğal çilleriniz varsa çok şanslısınız. Yoksa bir kaş kalemi yardımıyla da çil görünümü oluşturabilirsiniz. Hafif parlak ve pembemsi bir dudak ürünü uyguladıktan sonra makyajınız tamamlanacak.

2) LATTE MAKYAJI

Bu makyaj trendi adı üstünde "Latte" yani kahve görünümlü bir makyajdır. Açık ve koyu kahve tonlarıyla göz makyajının ön planda olduğu bir görünümdür. Gözlerinizi kahverengi bir kalemle çerçevelendirdikten sonra açık kahve bir geçiş rengi farı göz kapaklarınıza uygulayabilirsiniz. Hafif bir bronzlaştırıcı pudra ve açık renk ve parlak bir ruj uyguladıktan sonra makyajınız hazır olacak.

3) BULUT CİLT MAKYAJI

"Cloud skin makeup" olarak geçen bu makyaj tarzı yine yanakların ön planda olduğu bir görünümdür. Bu makyajda ciltte pudra kullanılmasına rağmen cilt donuk değil tam tersi daha sağlıklı ve parlak görünür. Hafif bir göz makyajınızı güçlü bir maskara ile tamamlayın. Ardından cildiniz için parlaklık veren bir makyaj bazı kullanın. Pembemsi bir krem veya likit allığı yanak üstlerinize uyguladıktan sonra göz altlarınıza ve T bölgenize renksiz pudrayı uygulayın. Bu makyaja kırmızı ruj da çok yakışır ancak siz istediğiniz tonda bir ruju uygulayabilirsiniz.

Sonraki Haber