Tırnaklarınız çatır çatır kırılıyorsa dikkat! Bu karışım tırnaklarınızı aslan pençesi kadar sağlam yapıyor...

Tırnaklarınız çatır çatır kırılıyorsa bu haberimiz sizin için. Bu mucizevi karışım tırnakları adeta aslan pençesi gibi güçlü yapıyor. Düzenli kullanımda tırnaklar asla kırılmıyor. İşte tırnaklarınızı güçlendirecek o karışımın formülü...

Güçsüz tırnaklar çatır çatır kırılıyor. Herkesin başına gelen tırnak kırılması bazen çok can sıkıcı bir hâl alabiliyor. Vitamin eksikliği, yetersiz beslenme ve düşük tiroit düzeyi gibi pek çok farklı etken tırnak kırılmasına neden olabiliyor. Peki, tırnaklar nasıl güçlendirilir? İşte çok merak edilen o sorunun yanıtı olacak mucizevi karışımın formülü...

TIRNAK KIRILMASI NEDEN OLUR?

1- Suya ve neme fazla maruz kalmak

2- Raynaud sendromu 

3- Düşük tiroit düzeyi (Hipertiroidizm)

4- Kansızlık (Anemi)

5- Kanser tedavisi

BU KARIŞIM TIRNAKLARI GÜÇLENDİRİYOR

Çay ağacı ve ısırgan otu yağları tırnak güçlendirmede son derece etkilidir. Eğer siz de tırnaklarınız güçlensin ve kırılmasın istiyorsanız bu iki yağ ile oluşturduğunuz karışımı ile günlük bakım kürü uygulayabilirsiniz.

Bir yemek kaşığı çay ağacı yağı ve bir yemek kaşığı ısırgan otu yağını derin bir kapta karıştırın. Karışımın içinde ellerinizi ortalama 30 dakika kadar bekletin. 

Ardından ellerinizi ılık su ile yıkayın. Bu mucizevi karışımı düzenli olarak uygularsanız tırnaklarınızın anında güçlendiğini ve bir daha kırılmadığını göreceksiniz.

Sonraki Haber