Galatasaray'da Torreira kararı! Teklfilere ne yanıt verdiler?

Galatasaray'ın şampiyonluğuna büyük katkı sunan Lucas Torreira ile ilgili karar verildi. Galatasaraylı'ya oyuncuya Milan'dan ve Fiorentina'dan da teklifler geldi. İşte Galatasaray'ın transfer gündeminde son durum...

Galatasaray şampiyonluğun ardından gözünü Avrupa'ya dikti. Şampiyonlar Ligi'ne iddialı bir kadroyla çıkmak isteyen sarı kırmızılıların transfer gündeminde Lucas Torreira da var.

Bu sene 23.şampiyonluğunu elde eden Galatasaray'da şampiyon kadronun öne çıkan isimlerinden birisi de "atom karınca" Lucas Torreira olmuştu. Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Torreira'ya kiralık oynadığı Fiorentina'dan ve Milan'dan da teklifler geldi.

Sabah gazetesinin haberine göre Galatasaray gelen teklifleri değerlendirdi. Futbolcuyu bırakmak istemeyen Galatasaray Yönetimi, Milan'ın ve Fiorentina'nın tekliflerini geri çevirdi.

Lucas Torreira da Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'a kalmak istediğini belirtmişti.

TORREİRA: KENDİMİ GALATASARAY'A ADADIM

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den kadrosuna kattığı Uruguaylı yıldız Lucas Torreira, kulüp televizyonuna konuştu; "Kendimi Galatasaray'a adadım" demişti.

Torreira şu ifadeleri kullanmıştı:

"Muslera buraya gelmemin önemli bir parçası oldu. Gelmeden önce onunla konuştuk. Bana çok yardımcı oldu. Projeyi ve burada ne yapmak istediğimiz konusunda projeleri anlattı. Erden Bey'le (Timur), hocamızla, başkanla konuştuk. Burada taraftar da çok önemli bir parça. Burada güzel şeyler başarmak, bu projenin parçası olmak için geldim. Galatasaray gerçekten çok büyük bir kulüp"

Sonraki Haber