Trabzon, Rize ve Artvin'e dikkat! Meteoroloji uyarı verdi

Trabzon, Rize ve Artvin'de yaşayanlar dikkat. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu illerde yaşayan vatandaşları sağanak yağışın oluştracağı olumsuz etmenlerden ötürü uyardı.

Trabzon, Rize ve Artvin'de yaşayan vatandaşları ilgilendiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon, Rize ve Artvin'de yaşayanlar için uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nin yapmış olduğu son hava durumu tahmin raporuna göre etkili olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlardan ötürü uyarı geldi. Trabzon, Rize ve Artvin'de yaşayanların Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün aşağıda yer alan yapmış olduğu uyarısını dikkate alması gerekiyor.

TRABZON, RİZE VE ARTVİN'E DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son değerlendirmelere göre Trabzon, Rize ve Artvin'deki yağışlar devam edecek. Bu şehirde yaşayan vatandaşlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir uyarıda bulundu. Gece saatlerine kadar Trabzon ve Rize il geneli ile Artvin'in kuzey kesimlerinde devam edecek yağışların yaratabileceği olumsuz koşullara karşı Meteoroloji şu uyarıda bulundu:

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerine kadar Trabzon ve Rize il geneli ile Artvin'in kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son hava durumu tahminine göre Trabzon ve Rize il geneli ile Artvin'in kuzey kesimlerinde devam edecek yağışlar gece saatlerinde son bulacak. Bu 3 şehirde yaşayan vatandaşların sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerekiyor.

Sonraki Haber