Trabzonlular da balkonlardan Marşımızı okuyacak

Trabzon'da kitle örgütleri ve sendikalar, Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un çağrısıyla yapılacak 23 Nisan kutlamalarına katılacaklarını açıkladılar ve üyelerine çağrı yaptılar.

Atatürkçü Düşünce Derneği Trabzon Şube Başkanı Cemal Verep: 23 Nisan günü saat 21:00’de milli egemenlik ışığını karanlığa haykıracağız. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘Milli Egemenlik öyle bir ışıktır ki karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yok olur’ der. 23 Nisan akşamı saat 21.00'de işte o ışığı Türkiye’nin tüm balkonlarından, pencerelerinden, egemenliğimizin sembolü olan İstiklal Marşımızı okuyarak haykıralım karanlığa. ADD Şube Başkanı olarak bütün milletimizi 23 Nisan akşamı saat 21.00'de ulusal egemenlik bayramımızı kutlamak için balkonlarda İstiklal Marşımızı okumaya davet ediyorum.

'EMEKÇİLER...'

Yol-İş Trabzon 1 Nolu Şube Başkanı ve Türk-İş Trabzon temsilcisi Gökhan Gedikli: Emekçiler, çoluk çocuk balkonlardayız. 23 Nisan, Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir. Biz emekçiler olarak 23 Nisanı saat 21.00’de balkonlarımızda İstiklal Marşımızı okuyarak kutlayacağız. Bütün halkımızın ve özellikle çocuklarımızın bu bayramını kutluyorum. Evde Kal Türkiye!

'BÜTÜN AİLE BİREYLERİ...'

Hizmet İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı ve Hak İş Trabzon Temsilcisi İsmail Kaplan: TBMM’nin yüzüncü kuruluş yıldönümünü, ülkemizin ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. Biz Hak-İş ve Hizmet İş sendikası işçileri olarak 23 Nisan akşamı saat 21’de bütün aile bireyleri olarak balkonlarda büyük bir coşku ile İstiklal Marşımızı okuyarak bu önemli günü kutlayacağız. Herkesi bu coşkuyu yaşamaya davet ediyorum. Hayat eve sığar!

'BALKONLARIMIZDA OLALIM'

Uluslararası Kadın Sanatçıları Derneği Genel Başkanı, Resim Öğretmeni Şükran Yangın Üs: Bu sene Ulusal Egemenliğimizin yüzüncü yılı. Atatürk bu günü, bu bayramı çocuklara armağan etti. Çünkü çocuklar geleceğimizin teminatı. Çocuklarımızın ve ülkemizin adına bu bayramı ne yazık ki salgın nedeni ile alanlarda coşku ile kutlayamayacağız. Ama olsun, evde hayat var! 23 Nisan akşamı bayram coşkusu için balkonlarımızda olalım.

Sonraki Haber