Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Lig'in 5. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Trabzonspor sahasında Beşiiktaş'ı ağırlayacak. Peki Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11'ler neler? Detaylar haberimizde...

Trabzonspor Beşiktaş maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

SÜPER LİG’DE 101. RANDEVU

İki takım Süper Lig’de daha önce 100 kez karşılaştı. Beşiktaş 37 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Trabzonspor ise 36 kez üç puanın sahibi oldu. 27 müsabaka da beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu mücadelelerde siyah-beyazlılar rakip fileleri 142 kez havalandırırken, kalesinde de 114 gol gördü. Geçen sezonun ikinci yarısında oynanan aralarındaki son müsabaka golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı.

İKİ TAKIMIN SON DURUMU

Bordo-mavililer, ligin geri kalan 4 haftalık bölümünde 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi 6 puan ile 7. sırada yer alırken, rakibi Beşiktaş ise oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 7 puanla 4. sırada bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in takımını; Mert Roiser-Necip-Colley-Masuaku Amir-Salih Rachica-Gedson-Masuaku Aboubakar ilk 11’i ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın takımını; Uğurcan Mehmet-Baniya-Benkovic-Eren Mendy-Bardhi Visca-Bakasetas-Trezeguet Onuachu ilk 11’i ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Sonraki Haber