Trabzonspor yeni transferi resmen açıkladı

Trabzonspor yeni transferini resmen açıkladı... Bordo mavililer Belçikalı futbolcu Thomas Meunier'i kadrosuna dahil etti. 32 yaşındaki futbolcu ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Bordo mavililer yeni transferini resmen açıkladı...Trabzonspor, Belçikalı futbolcu Thomas Meunier'i kadrosuna dahil etti. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, 32 yaşındaki futbolcu ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.


Açıklamada, "Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, 2023-2024 futbol sezonu için 850 bin avro garanti ücret, 2024-2025 futbol sezonu için 1 milyon 500 bin avro garanti ücret ve 500 bin avro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 4'ü oranında ödeme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi. Kariyerinde Club Brugge, Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund formaları giyen Belçikalı futbolcu sezon öncesinde sakatlık yaşamış ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalmıştı.


32 yaşındaki bek oyuncusu bu sezon sarı siyahlı forma ile 9 maçta kendine şans buldu.

Sonraki Haber