Trabzonspor'da yeni teknik direktör kim olacak?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi sona eriyor... Bordo mavililer yeni teknik direktör arayışına girdi. Peki Trabzonspor'da yeni teknik direktör kim olacak? Fatih Tekke Trabzonspor'a mı gelecek? Şenol Güneş Trabzonspor'a mı gelecek?

Trabzonspor'da Abbullah Avcı dönemi noktalanıyor... Son olarak Avrupa'ya veda eden bordo mavililerde Abdullah Avcı'nın kredisi bitti ve deneyimli teknik direktör ile yollar ayrıldı. Peki Trabzonspor'da yeni teknik direktör kim olacak? Fatih Tekke Trabzonspor'a mı gelecek? Şenol Güneş Trabzonspor'a mı gelecek?

FATİH TEKKE TRABZONSPOR'A MI GELECEK?

Yönetimde bir grup teknik direktörlük için en uygun ismin Fatih Tekke olduğunu düşünüyor... Bordo mavili taraftarlar da sosyal medyadan Fatih Tekke ismini ön planda tutuyor... Ama sosyal medyada yazıldığı gibi Fatih Tekke'nin Alanyaspor ile olan sözleşmesinde, "Trabzonspor sözleşme teklif ederse sözleşme feshedilebilir" diye bir madde yok. O yüzden Trabzonspor Tekke'yi teknik direktör olarak istiyorsa önce Alanyaspor'u ikna etmesi gerekiyor.

ŞENOL GÜNEŞ TRABZONSPOR'A MI GELECEK?

Bordo mavili camiada teknik direktör adaylarından biri de Şenol Güneş. Yönetimden bazı isimler şu an boşta olan Şenol Güneş'in Trabzonspor teknik direktörlüğü için en uygun isim olduğunu düşünüyor. Bordo mavililer p kısa sürede teknik direktörü açıklamak istiyor.

Sonraki Haber