Trakya ve İstanbul'da yağış başladı! AKOM uyardı

Tekirdağ’da aniden bastıran şiddetli yağış, özellikle Süleymanpaşa ilçesinde hayatı felç etti. Edirne ve Kırklareli'nde de sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. AKOM ise sağanak yağmurlar konusunda İstanbulluları uyardı. İşte ayrıntılar...

TEKİRDAĞ'DA SAĞANAK HAYATI FELÇ ETTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından gece saatlerinde başlayan yağmur, Süleymanpaşa ilçesinde birçok cadde ve sokakta su baskınlarına neden oldu. O sırada sokakta bulunan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şiddetli yağış sebebiyle trafikte de aksamalar yaşandı. İlçede yer yer su baskınları yaşandı.

Meteoroloji yetkilileri, yağışların devam edeceğini belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

EDİRNE’DE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

Edirne’de etkili olan yağış hayatı olumsuz etkilerken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Şehrin bazı bölgelerindeki yollarda ve caddelerde oluşan su birikintileri sürücülere de zor anlar yaşattı.

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmamak için sığınacak yer ararken, bazı vatandaşlar ise şemsiyeleriyle tedbir aldı.

AKOM'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul’da pazartesi ve salı gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıklamıştı. Kentte kısa bir süre önce yağmur başladı. Su taşkınlarına karşı vatandaşlar uyarılıyor.

Sonraki Haber