Trump bir Türk kullanıcıdan oy istedi! O tweete binlerce yorum yağdı

ABD'nin başkan adayı Donald Trump'ın, X üzerinde bir Türk kullanıcıyı etiketleyerek oy vermeye davet eden bir tweet paylaştı. Tweete Türk kullanıcılar yorum yağdırırken, tweet 6 milyon görüntüleme aldı.

ABD'nin eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump, X hesabından yanlışlıkla bir Türk'ü etiketleyerek oy vermeye davet eden bir tweet paylaştı. Trump'ın paylaştığı tweete Türk kullanıcılar binlerce yorum yağdırdı.

TRUMP BİR TÜRK KULLANICIDAN OY İSTEDİ

BİNLERCE YORUM YAĞDI

2017-2021 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. başkanı olarak görev yapan ve 2024 seçimleri için başkan adayı olan Trump, X hesabı üzerinden Türk bir kullanıcıyı etiketleyerek tweet attı. Trump, attığı tweet ile Türk kullanıcıdan oy istedi.

"Gönderimi beğendiğiniz için teşekkür ederim! Size Kuzey Carolina için önemli seçim güncellemeleri göndereceğim. 5 Kasım'a kadar Donald J. Trump'a oy vermeye hazır olduğunuzdan emin olun."

Trump'un etiketlediği "Amhar" adlı hesabın kullanıcısı, Trump tarafından etiketlendiği tweete "Lan noluyor beni niye etiketledi bu" sözleriyle yanıt verdi. Donald Trump'ın Türk kullanıcıyı etiketlediği tweet 6 milyon görüntülenme aldı.

Sonraki Haber