'Trump sever' CHP'li Tuncay Özkan Afrin operasyonunu hedef aldı

CHP Milletvekili Tuncay Özkan tüm cephelerde Türkiye'nin karşısında! Şimdi de Afrin operasyonunu hedef aldı: Bize hiçbir şey kazandırmaz!

“Trump kazanıyor Erdoğan kaybedecek” diye sevinen CHP Milletvekili Tuncay Özkan, bu kez de terör kantonu Afrin'e yönelik operasyonu hedef aldı.

Halk Tv'deki Halk Arenası programına konuk olan Özkan, “Afrin benzeri operasyonların bize kazandıracağı bir şey yoktur. AKP iktidarı buradan çocuklarımızın kanını dökmek dışında bir şey elde edemez. Çocuklarımızın üzerinden ellerinizi çekin! Biz 'yurtta sulh cihanda sulh' demeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tuncay Özkan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü için “Bu yürüyüş Selahattin Demirtaş'ın çığlığıdır” demişti.

Özkan 24 Kasım 2017'de yayınlanan ‘Halk Arenası' programında da 'Trump kazanıyor, Erdoğan gidecek' ifadelerini kullanmış ve şöyle devam etmişti: Suudi Arabistan’da değişim başladı, çok yakın zamanda İsrail ile diplomatik ilişki kuracaklar. İran’da bu değişimden nasibini alacak.Türkiye’de bu değişimden nasibini alacak. Ne olacak? Recep Tayyip Erdoğan ve siyasal kadrosu gidecek. Başka bir alternatif yok.”

Sonraki Haber