Trump şimdi de McDonald's'ta! O görüntüler gündem oldu

ABD seçimlerine günler kala Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, yine gündem oldu. Philadelphia'nın kuzeydoğusunda bulunan Feasterville-Trevose'daki bir McDonald's'ta çalışan Trump'ın görüntüleri kısa zamanda yayıldı.

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ABD Başkanı Donald Trump, bu sefer de McDonalds'ta çalışırken görüntülendi.

ABD'de başkanlık seçimlerinde son düzlüğe girildi. Sert tartışmalarla ve davalarla geçen seçim sürecinde anketler Cumhuriyetçi Parti adayı Trump'ın önde olduğunu gösteriyor.

Amerika Birleşik Devletleri 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine odaklanmış durumda. Mevcut başkan Joe Biden'ın adaylıktan çekilerek yerine Kamala Harris'i aday göstermesinin ardından eski başkan Donald Trump'ın seçimleri kazanma ihtimalinin yüksek olduğu düşünülüyor. Buna karşın eski başkan Trump, seçimleri kazanamaması durumunda 2028 yılında tekrar aday olmayacağını dile getirmişti.

TRUMP ŞİMDİ DE MCDONALD'S'TA

Açıklamaları, dansı ve davalarla gündemde olan eski ABD Başkanı Donald Trump bu sefer McDonalds'ta görüntülendi. Philadelphia'nın kuzeydoğusunda bulunan Feasterville-Trevose'daki bir McDonald's'ı ziyaret eden Donald Trump, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bunu hayatım boyunca yapmak istedim." ifadelerini kullandı.

Fritözden patates kızartmalarını dolduran Trump, "Bunu doğru ve hızlı bir şekilde yapmak aslında büyük bir uzmanlık gerektiriyor" dedi. McDonald's'ın sahibi Derek Giacomantonio, “Feasterville toplumunu ziyaret eden herkese kapılarımızı gururla açmak kuruluşumun temel bir değeridir” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerle yaptığı görüşmede kendisine diğer konuların yanı sıra 5 Kasım seçimlerinin sonuçlarına saygı duyup duymayacağı da soruldu. Trump, geçen seçimdeki hile iddialarını tekrarladı, bu yıl sonuçların “hile yapılamayacak kadar büyük” büyük bir zafer kazanmak istediğini söyledi.

KAMALA HARRİS'LE MCDONALD'S POLEMİĞİ

Eski ABD Başkanı Donald Trump ile Başkan Yardımcısı Kamala Harris arasında çalışma polemiği yaşanmıştı. Trump, Harris'in Washington'daki Howard Üniversitesi'ne devam ederken McDonald's'ta kasada çalıştığı ve patates kızartması yaptığı şeklindeki açıklamalarının yalan olduğunu ifade etmişti.

Harris'in kampanya sözcüsü Ian Sams ise Trump'la ilgili olarak, "Yazın bir işte çalışmanın nasıl bir şey olduğunu anlayamaz çünkü kendisine gümüş tepside milyonlar sunuldu ama o milyonları çarçur etti." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber