Tüm çiftçiler onu istiyor! Sadece o inekte olan özellik bakın neymiş

Sadece o inekte olan özellik sayesinde tüm çiftçiler o ineği istiyor. Peki bu inek neye sahip de çiftçiler onu istiyor? İşte merak edilen haberin ayrıntıları...

Tüm çiftçiler onu istiyor! Sadece o inekte olan özellik bakın neymiş

Tüm çiftçiler ABD'nin Oregon eyaletinde bulunan bir hayvan barınağındaki Romeo isimli Holştayn ineğini istiyor. Sadece o inekte olan özellik herkesi şaşırttı. Romeo, 1,8 metre 3 inçlik uzunluğuyla dünyanın en uzun ineği olabilir. Oregon'un Creswell kentinde yer alan Eve Hoşgeldin Hayvan Barınağı, Romeo için harekete geçti. Romeo, Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girebilir.

TÜM ÇİFTÇİLER ONU İSTİYOR

Tüm çiftçiler onu istiyor

Dünyanın en uzun ineği olan Romeo, bu özelliği ile dünyada tek. Ancak şu da var ki, bu unvan resmi olarak henüz Tommy isimli 1,8 metrelik 1 inçlik bir inekte bulunuyor. Rekorlar Kitabı'nda onaylandıktan sonra Romeo dünyanın en uzun ineği olarak resmi kayıtlara geçecek.

dünyanın en uzun ineği

Sığınağın kurucusu ve işletmecisi olan Misty Moore, 6 yaşındaki Romeo'nun, 10 günlük iken bir mandırada dana eti sandığından kurtarıldığından beri tesiste yaşadığını söyledi. Misty Moore, KEZI-TV'ye yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Mandıraya giden bir bayandan kurtarıldı ve kadın, kasalardaki tüm buzağıları gördü ve beş tanesinin serbest bırakılmasını sağladı. Onları mandıradan aldıktan sonra sığınakla temasa geçti ve biz de Romeo ile Milo'yu alabildik."

Misty Moore, sığınağın Romeo'nun resmi olarak dünyanın en uzun ineği olarak tanınması sürecinde çalıştığını belirtti.

Sonraki Haber