Tüm Türkiye’ye armağan olsun

Dünya Şampiyonu olup Türkiye’nin gururu olan Ampute Milli takımımızda teknik direktör Osman Çakmak ve final maçını 2 golle tamamlayan Rahmi Özcan Aydınlık’a açıklamalarda bulundu

Ampute Milli Takımımız Angola’yı mağlup edip Dünya Şampiyonu oldu. Teknik direktör Osman Çakmak ve karşılaşmada 2 gol atıp yıldızlaşan Rahmi Özcan Aydınlık’a açıklamalarda bulundu. 4 sene önce yine Dünya Kupası’nda Angola ile karşılaşan fakat penaltılarla rakibine yenilen milli takımda penaltıyı kaçıran Osman Çakmak teknik direktör olarak bu kupayı kazanmayı başardı. Çakmak yaptığı açıklamada, “Angola ile yarım kalmış bir işimiz vardı. Yarım kalan işi tamamladık. Dünya Kupası’nı kazanmayı çok istiyorduk. Çok mutluyuz. Öğrencilerimin hepsini teker teker kutluyorum, hepsinin alnından öpüyorum.
Şampiyonluğumuz tüm Türkiye’ye armağan olsun” ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYOLUK ŞEHİTLERE ARMAĞAN"

Şampiyonluğu şehitlere adayan Çakmak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu şampiyonluk şehitlerimize gelsin, gazilerimize gelsin. Biz en iyisini yapmaya çalıştık. Her yerden bize destek mesajları geldi. Hepsinin farkındaydık. Buraya gelen taraftarlara da sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Desteklerini hep arkamızda hissettik. En çok da verilen desteği karşılıksız bırakmadığımız için mutluyum.”

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK"

Karşılaşmada 2 gol kaydeden Rahmi Özcan ise Aydınlık’a yaptığı açıklamada, “Avrupa Şampiyonu olduğumuzda Vodafone Park’ta muazzam bir atmosfer vardı. Bugün bunu burada da hissettik. Buraya gelenlere, bizi televizyondan destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Teknik direktörümüz Osman Çakmak, “Ampute futbol Türkiye’den sorulacak” diye bir söz vermişti. Biz o sözü tuttuk. Çok mutluyuz. Finalde Angola’nın gelmesi de bizi mutlu etti çünkü yarım kalan bir işimiz vardı. O yüzden de çok mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarımın emeğine sağlık. Herkese teşekkürler.” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber