Türk futbolunda sıcak saatler! Kulüpler Birliği acil toplanıyor

Tuzlaspor ve başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında soruşturma açılması Türk futbolunda deprem etkisi yarattı. Bugün toplanacak Kulüpler Birliği toplantısında bu konuda gündeme gelecek

Türk futbolu skandallarla sarsılıyor. Haftalardır ortaya atılan iddilara savcılık soruşturma açtı. Kulüpler Birliği de bugün toplanıyor.

Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında "mal varlığı değerlerini aklama", "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet", "mal varlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlarından soruşturma açıldı.

KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANIYOR

Kulüpler Birliği, Türk futbolunda yaşanan sorunlarla ilgili bugün toplanacak. Türkiye Futbol Federasyonu’na yapılan çağrı da, soruna bir çare bulunması ve kaos ortamından çıkılması isteniyor.

Tartışmaların alevlendiği, son haftanın ardından Kulüpler Birliği’nin bazı üyeleri acil toplantı talebini Başkan Ali Koç’a iletti.

Yapılacak toplantı da salt hakem hataları değil, bir çok konunun da gündeme alınması bekleniyor.

Kulüpler Birliği toplantısında, naklen yayın ihalesi, E bilet uygulaması, Tuzlaspor hakkındaki iddialar şampiyonluk gelirlerinin 20 takıma eşit pay edilmesi de masada yer alacak.

Sonraki Haber