Turuncu kodlu uyarı geldi! Samsun ve Ordu'ya dikkat

Samsun ve Ordu'da yaşayan vatandaşlar dikkat, bu haber sizi ilgilendiriyor. Samsun ve Ordu için turuncu kodlu uyarı geldi. Açıklama Meteoroloji'den geldi.

Turuncu kodlu uyarı geldi! Samsun ve Ordu'ya dikkat

Ordu ve Samsun'da yaşayanları ilgilendiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu illerde yaşayan vatandaşları turuncu kodlu uyarı ile uyardı.Yapılan açıklamaya göre yerel kuvvetli yağış Samsun ve Ordu'da etkili olacak. Bölgede yaşayan vatandaşların turuncu uyarıyı dikkate alması gerekiyor. Konu hakkında yapılan açıklamanın ayrıntıları ise aşağıda yer alıyor.

TURUNCU KODLU UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Samsun ve Ordu için yaptığı uyarı bu şekildedir;

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Samsun'un batısı ile Ordu'nun doğusunda yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Samsun'un doğusu ile Ordu'nun batısında ise yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yarın (Pazar) sabah saatlerine kadar aralıklara etkili olması beklenen yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Sonraki Haber