TUSAŞ çalışanı teröre böyle meydan okudu!

Ankara TUSAŞ'ta meydana gelen hain saldırının ardından bir çalışan, teröre 'Hainlere inat daha çok üreteceğiz' diyerek meydan okudu. O anlar kameralara işte böyle yansıdı...

This browser does not support the video element.

TUSAŞ'ta meydana gelen hain terör saldırısı sonucu 5 yurttaşımız şehit oldu, 22 yurttaşımız ise yaralandı. Saldırıya ilişkin açıklamalar artarda gelirken, TUSAŞ Kahramankazan kampüsünden tahliye edilen bir çalışan terör örgütüne ve onları besleyenlere kafa tuttu.

'HAİNLERE İNAT DAHA FAZLA ÜRETECEĞİZ'

Ankara Kahramankazan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısı sonrası TUŞAS çalışanları güvenli şekilde tahliye edildi.

Kampüsten çıkan o çalışanın teröre en net mesajı verdi. Çalışanın,"Hainlere inat, daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" dediği anlar kameralara yansıdı.

TUSAŞ SALDIRISINDA SON DURUM NE?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde patlama meydana geldi. Olay yerine güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada 5 kişinin şehit olduğunu 22 kişinin yaralandığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında TUSAŞ'taki terör saldırısıyla Türkiye'nin savunma sanayi atılımlarının hedef alındığını belirtti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ise "Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar." dedi.

Sonraki Haber