Üç Kız kardeş, Yargı, Camdaki Kız, O Kız'ı yayınlayan Kanal D'den final haberi! İzleyemeyeceksiniz

Kanal D ekranlarında yayınlanan TV dizisi 'O kız' için final kararı verildi. Yargı dizisinin final tarihi de belli oldu. Camdaki Kız için ise final hazırlığı var. Kanal D'den gelen son haberler üzücü..

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizilerin finaliyle ilgili bilgiler medya dünyasını karıştırdı. Seyircilerin en çok izlediği diziler haziran ayı itibariyle ekrana veda ediyor.

YARGI

Başlangıçta tek sezon olan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerindeki Yargı dizisi bir sezon daha uzatılmıştı. Gelen bilgilere göre dizi Haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek.

CAMDAKİ KIZ

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisi üçüncü sezonuyla ekranda. Dizide Nalan karakterinin Hayri ile yakınlaşmasıyla birlikte hikayede sona gelindi. Haziran ayında Camdaki Kız'da ekrana veda ediyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin finaliyle ilgili henüz gelmiş bir bilgi yok.

O KIZ DİZİSİNİN İPİ ÇEKİLDİ

Camdaki Kız dizisine kardeş dizi olarak ekrana gelen O kız için final kararı verildi.

Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer dizinin başrollerinde yer alan oyunculardı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çarşamba akşamları yayınlanan dizinin son bölümlerinde reytingler düştü. Yapımını Focus Film'in, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı 'O Kız', 25'inci bölümde ekrana veda edecek.


Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Ogeday Girişken (Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Ahmet Mekin (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) yer alıyor.

Sonraki Haber