Ücretsiz boğaz turu yapmak burada mümkün

İstanbullular ve İstanbul'u gezmeye gelen vatandaşlar bu habere çok sevinecek. Ücretsiz boğaz turu yapmak Üsküdar'da mümkün. Nasıl mı? İşte ayrıntılar...

Ücretsiz boğaz turu yapmak burada mümkün

Valide Sultan Gemisi ile ücretsiz boğaz turu yapmak mümkün. Üsküdar Belediyesi'nin tarafından hizmete alınan Valide Sultan Gemisi, sadece Üsküdarlılar için değil herkes için geçerli. Boğaz turu boyunca geçtiğiniz yerler hakkında bilgi veren kişiler bile bulunuyor. Peki bu gemide başka neler bulunuyor? İşte ücretsiz boğaz turu yapılan Valide Sultan Gemisi'nin ayrıntıları...

ÜCRETSİZ BOĞAZ TURU YAPMAK MÜMKÜN

ÜCRETSİZ BOĞAZ TURU YAPMAK MÜMKÜN

Valide Sultan Gemisi içerisinde çay ve simit ikramı da var. Gemide hem açık hem kapalı alan, bay bayan tuvalet, mescit de bulunuyor. Boğaz turu ortalama 1.5 saat civarı sürüyor. Rezervasyon saatinden bir saat önce orada olup yerinizi ayırmanız gerekiyor.

Valide Sultan Gemisi

Alt katı da, üst katı da çok güzel fakat geminin gidiş istikametine göre sol taraftaki masalara oturmalısınız çünkü o kısımda görebileceğiniz yerler daha çok oluyor.

Boğaz turu

Haftanın belirli günlerinde yapılan bu gezi için önden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Bu tur için 444 08 75 no’lu telefon numarasını arayarak veya Üsküdar Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden “Valide Sultan Gemisi Randevu” bölümüne girerek rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Valide Sultan Gemisi ile Üsküdar'da yapacağınız boğaz turu rotasında; Dolmabahçe, sahil şeridinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Anadolu Hisarı ve Çengelköy bulunuyor. Geminin ise 580 kişilik kapasitedi mevcut.

Sonraki Haber