Ülker CEO’su: Mutlu olacağınıza inandığınız işi yapın

Üniversitelerin 3 ve 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin Ülker’in markaları için geliştirdiği yenilikçi pazarlama fikirlerinin yarıştığı “bizz@kampüs” yarışması sonuçlandı.

Yarışmada “Astronuts” takımı “Ülker Çokonat” için hazırladığı projeyle birinciliğe layık görüldü. Bu yıl yarışmaya 169 farklı üniversiteden bin 897 takım, 4 bin 320 öğrenci başvurdu. Yarışmada birinciliğe Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme bölümü öğrencileri Melike Yavaş ve Merve Memiş ile Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi Ayşe Nur Şahin’in oluşturduğu takımının projesi seçildi.

YAŞAM BOYU DENEYİM

Ülker CEO’su Mete Buyurgan, yaptığı açıklamada, “Dereceye girsin veya girmesin, gençlerimize yaşam boyu yararlanacakları bir deneyim ortamı sunuyoruz. Üniversitede geçen sürenin, yaşam yolculuğunun belki de en önemli, en değerli deneyimi olduğuna inanıyorum. Üniversitede edinilen teorik bilgileri besleyecek şekilde, yarı zamanlı çalışmayla, staj yaparak tecrübe kazanmanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle nitelikli öğrenci kulüplerine üye olmak, staj ve yetenek programlarına dahil olmak, bizz@kampus gibi yarışmalara katılmak son derece önemli. Son olarak da sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz ve ileride mutlu olacağınıza inandığınız bir işi yapmanızı ve eğitiminize buna göre yön vermenizi tavsiye ediyorum.” dedi.

Sonraki Haber