Uludağ Premium Ultra Trail, 7’nci kez koşulacak

Uludağ Premium isim sponsorluğunda “Uludağ’da Koşmayı Hayal Et!” sloganı ile bu sene 7’ncisi düzenlenecek Ultra Trail, birbirinden önemli isimleri 5 ayrı parkurda ağırlayacak.

Geleneksel hale gelen “Uludağ Premium Ultra Trail”, bu sene 12-13-14 Temmuz’da gerçekleşecek.

Uludağ Premium isim sponsorluğunda “Uludağ’da Koşmayı Hayal Et!” sloganı ile bu sene 7’ncisi düzenlenecek Ultra Trail, birbirinden önemli isimleri 5 ayrı parkurda ağırlayacak. Yarış, Anadolu Sigorta, Asics, Bursa Teleferik, Ceylan Splendor Uludağ, Climbolic, Decathlon ana sponsorluğunda, Almira Hotel, Doca Textile Tech, Garmin, Lifeon Concept, Oksijen ZoneHotel, Power App, Segway-Ninebot, Yankı Yemek&Catering ve Züber Lezzetler co-sponsorluğunda koşulacak.

Marmara’nın doğal güzellikleri le çevrili ve tarihi şehirlerinden biri olan Bursa’da 2 bin 543 metre yüksekliğindeki Uludağ’da koşucular, parkurlar boyunca muhteşem doğayla bütünleşecek.

UNUTAMAYACAK BİR YARIŞ DENEYİMİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Valiliği, Uludağ Alan Başkanlığı, Bursa Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Türkiye Atletizm Federasyonu, ANDA Arama Kurtarma katkılarıyla 12-13-14 Temmuz’da gerçekleşecek ‘’Uludağ Premium Ultra Trail‘’ patika koşusunda katılımcılar unutamayacakları bir yarış deneyimi yaşayacak. Binlerce sporcunun katılacağı organizasyonda, UPUT100K, UPA66K, UPGE30K, UP16K ve UP6K’lık doğa harikası parkurlarla sporcular, kıyasıya mücadeleler yaşayacak. En rekabetçi dağ ultra maratonu olma özelliği de bulunan ‘’Uludağ Premium Ultra Trail‘’, her yıl olduğu gibi bu yıl da çıtasını yukarıya taşıyarak sporculara unutulmaz bir yarış deneyimi sunacak.

Sonraki Haber