Ünlü oryantal gasp edildi! 'Olan 70 bin liralık telefonuma oldu'

İbo Show programı ile tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen oryantal Didem Kınalı, gasp edildiğini söyledi. Kınalı, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Ünlü oryantal Didem Kınalı, sokak ortasında gasp edildiğini açıkladı. Köpeğiyle dışarı çıktığı sırada bir adamın elinden cep telefonunu aldığını söyleyen Kınalı, "Olan 70 bin liralık telefonuma oldu" diyerek sitem etti. İşte ayrıntılar...

'OLAN 70 BİN LİRALIK TELEFONUMA OLDU'

İbo Show programı ile yıldızı parlayan ve yıllardır dansı ile konuşulan ünlü oryantal Didem Kınalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gasp edildiğini söyledi. Dün gece köpeğiyle dışarı çıktığını, bu sırada bir adamın elindeki telefonu aldığını ve kendisinin bıçaklanma korkusuyla hırsızla mücadeleye girmediğini söyleyen Kınalı, yaşadığı korku dolu anları takipçileriyle paylaştı.

Telefonu çalınan Kınalı, emniyet güçlerine başvurduğunu dile getirdi. Sabah kalktığında polis ekiplerinin olay yerine gitmediğini ve herhangi bir incelemede bulunmadığını iddia eden Kınalı, "Olan 70 bin liralık telefonuma oldu" diyerek serzenişte bulundu.

Sonraki Haber