Uzun yıllardır ekranda yoktu.. Burcu Esmersoy yeni programıyla geri dönüyor

NTV Spor ekranlarındaki sunuculuk deneyiminden sonra dikiş tutturamayan Burcu Esmersoy, ekranlara geri dönme kararı aldı

Spor spikerliği kariyerinden sonra Ver Fırınada ve Komedi Türkiye gibi yarışmaların moderatörlüğünü yapan Burcu Esmersoy, yaklaşık 10 yıldır ekranlarda görünmüyordu. NTV Spor'da yakaldığı başarıyı diğer projelerinde bulamayan Esmersoy, inzivaya çekilmişti..

Televizyongazetesi.com'da yer alan habere göre; Burcu Esmersoy yeni bir meydan okumaya karar verdi. Kendi işlerinin yanı sıra televizyona da döneceği öğrenilen Esmeroy, FOX TV'de yayınlanacak 'Eşim Benzerim Yok' programını sunacak.

FOX İLE TELEVİZYONA DÖNÜYOR

Ekranların sevilen ismi Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu üstleneceği yepyeni program “Eşim Benzerim Yok”, hafta içi her gün FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. “Eşim Benzerim Yok”ta 12 yarışmacı, 10 hafta boyunca sürprizlerle dolu bir evde büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini yarıştıracak, yarışmadan heyecan hiç eksik olmayacak.

Yarışmanın sunuculuğunu güzelliğiyle büyüleyen Burcu Esmersoy yapacak.

KENDİ İŞLERİNE ODAKLANMIŞTI

Bir dönemin en çok konuşulan spor spikeri olan Burcu Esmersoy, kanalın kapanmasından sonra farklı projelerde bulunmuştu. Son olarak TV'de Komedi Türkiye isimli programı sunan Esmersoy, kariyerindeki birinci sıraya ise instagram hesabını koydu. Türkiye'de en etkili instagram hesaplarından birisine sahip olan güzel sunucu, 4 milyonu geçen takipçisiyle erişim üstüne erişim alıyor. Bu da Esmersoy'un hayallerinin peşinden gitmesini sağladı. Formuyla hala Türkiye'nin en güzel kadınlarından olan Esmersoy, spor giyim mağazasını geçtiğimiz günlerde hayata geçirmişti.

Kaynak: Televizyongazetesi.com

Derleme: Aydinlik.com.tr

Sonraki Haber