‘Aldatmak’ dizisinin 58. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalp krizi geçiren Sezai öldü mü?

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncuları kadrosunda buluşturan ‘Aldatmak’ dizisinin 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yaşadıkları kötü olaylara dayanamayan ve kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan Sezai öldü mü? İşte ‘Aldatmak’ın 58. bölümünde yaşanacak gelişmeler...

This browser does not support the video element.

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncuları kadrosunda buluşturan ‘Aldatmakdizisinin 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yaşadıkları kötü olaylara dayanamayan ve kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan Sezai öldü mü? İşte ‘Aldatmak’ın 58. bölümünde yaşanacak gelişmeler...

Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel ve Selena Çağlayan’ın kaleme aldığı ‘Aldatmak’ dizisinin ekrana gelen son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanırken, Güzide, Sezai'yi yerde baygın halde bulmuştu.

'ALDATMAK'IN 58. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun paylaştığı, Perşembe akşamları atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan ‘Aldatmak’ dizisinin 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına kalp krizi geçiren Sezai’nin ambulansla hastaneye kaldırıldığı anlar damga vurdu. Güzide’nin Sezai’nin arkasından telaşlı bir şekilde ‘’Sezai geliyoruz’’ demesi ise izleyenleri duygulandırdı.

‘ALDATMAK’ DİZİSİNİN 57. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Oylum ve Kahraman yeni hayatlarının tadını çıkarırken Kaşifoğlu çifti zor günler geçirmektedir. Selin'in iyiliği için güçlü durmak zorunda olan Tolga, Serra'nın planladıklarından habersizdir. Sezai'nin Güzide'yi içinde bulunduğu tehlikeye karşı uyarmak yerine kızını korumayı tercih etmesi Güzide'yi zor bir seçim yapmaya sürüklemiştir. Hem İpek'i hem de Güzide'yi hayatında tutmaya çalışan Sezai ikisini de kaybetme korkusu yaşamaktadır. Yeşim ve Ümit'i kurtarabilecek bulgulara sahip yeni bir yüz belirir. Herkesin geleceğini etkileyecek davada beklenmedik bir gelişme yaşanır. Tarık, Yeşim'in elindeki kozu yok etmek için bulduğu fırsatı kaçırmaz. Tarık'ın planlarından habersiz olan Yeşim kocasına karşı gücünü kaybetmeye başlar.

‘ALDATMAK’ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Aras Aydın (Behram), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Defne Samyeli (Elmas), Asena Girişken (Yeşim Denizeren), Cem Sürgit (Ümit Özgüder), Meltem Baytok (Nazan Tokluca), Burcu Söyler (Selin), Burak Acar (Mesut), Canan Ürekil (Zeynep), Masal Ayşe Gencer (Öykü), Berkay Ateş (Kahraman), İlayda Çevik (İpek), Alize Gördüm (Azra)

‘Aldatmak’ dizisinin 58. yeni bölümü 15 Şubat Perşembe günü saat 20:00’de izleyiciyle buluşacak.

Sonraki Haber