Van'da 'Ne mutlu Türk'üm diyene' saldırısı! Bengü konserine pet şişe yağdı...

Van Kültür Yolu Festivali'nde konser veren şarkıcı Bengü, konserini 'Ne Mutlu Türk'üm diyene' sözleriyle bitirdi. Bengü'nün sözlerinin ardından bir grup seyirci sahneye şişe ve taş attı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali’nde dün akşam Van’da konser veren şarkıcı Bengü, bazı seyircilerin saldırısına uğradı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin 6'ıncı durağı Van'da etkinlikler devam ediyor. Festival kapsamında dün akşam şarkıcı Bengü, Atatürk Kültür Parkı'nda konser verdi. Yoğun katılımın olduğu konserde Bengü sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkıcı Bengü, “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek konserini sonlandırdı. Bengü’nün konser alanını terk etmesinin ardından bazı seyirciler, sahneye çok sayıda pet şişe fırlattı.

Bengü, Van'daki konserinin ardından 63. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında Edirne'de de konser verdi. Konserde bazı izleyiciler "Ne mutlu Türküm Diyene" yazılı döviz açıp Türk bayrağı salladı.

CEM ADRİAN'A DA SALDIRILDI

Bengü'den bir gün sonra 6 Temmuz gecesi Van'da aynı festivalde sahne alan Cem Adrian da aynı durumu yaşadı. Ayten Alpman'ın "Söyle Buldun mu?" şarkısını seslendiren kıymetli sanatçının yüzüne tam da o anlarda su şişesi fırlatıldı.

Su şişesi darbesine aldırış etmeden şarkısına devam eden Cem Adrian'ın su şişesini fırlatan kişiye karşılık gül fırlattığı öğrenildi.

Konser biter bitmez açıklama yapan Adrian, "bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ki ben dikeni severim gülden ötürü" dedi.

Sonraki Haber