Vatan Partisi Aydın Özay Gökçe 12. Olağan İl Kurultayı tamamlandı: Çalışma takvimi belirlendi

Vatan Partisi’nin Aydın 12. Olağan İl Kurultayı, önceki gün yapıldı.

Kurultay, Divan seçimi, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Kurultay divanına Merkez Karar Kurulu Üyesi Zühre Genişel seçildi. Kurultaya Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Serhan Bolluk, Genel Başkan Danışmanı Daşar Karadağ, Muğla İl Başkanı Av. Emre Aykın, İzmir İl Sekreteri Levent Özciğer ve Öncü Kadın MYK Üyesi Derya Ülger katıldı.

SURİYE’YE ZİYARET

Kurultayda konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Serhan Bolluk, “2023 seçimlerinin sayacı başlamıştır. Türkiye’nin önündeki süreç, Vatan Partisi’nin programı ile aşılacaktır. Milli Direnme Ekonomisi programı, Üretim Devrimi’nin ön programıdır. Partimizin bu programının uygulanması için önümüzdeki sonbahar aylarında Rus heyetleriyle altın fırsat toplantıları gerçekleştirilecektir. Genel Başkanımız, Suriye Devleti’nin ısrarlı daveti ile birlikte Suriye’yi ziyaret edecektir.” dedi. Konukların konuşması ile devam kurultay, faaliyet ve mali raporların değerlendirilmesi ve oylanması ile devam etti. Faaliyet ve mali raporların oy birliği ile kabul edilmesinin ardından söz alan geçmiş dönem İl Başkanı Bahattin Nazlı, “Bugüne kadar emek veren üyelere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde, iktidar yürüyüşümüz başarıyla sonuçlanacaktır.” dedi.

AYDIN’IN HER KÖŞESİNDE AYDINLIKÇILARIN İZİ VAR

Seçimler sonucunda Aydın İl Başkanlığı görevini devralan Doğan Özkan, şöyle konuştu: “Bütün yolların Vatan Partisi’ne çıktığı günleri yaşıyoruz. Türkiye, önümüzdeki süreçte karşı karşıya kaldığı sorunlarını Vatan Partisi olmadan çözemeyeceği bir noktaya gelmiş bulunmaktadır. Vatan Partisi, bu düğümleri çözecek olan yegâne partidir. Sultanhisar’ın çilek üreticisi de Çine’nin madencisi de Nazilli’nin iş insanları da Germencik’in incir üreticisi de Söke’nin pamukçusu da Didim’in, Kuşadası’nın turizmcisi de 'böyle gitmez' diyor. Kimsenin şüphesi olmasın. Aydın, Kurtuluş Savaşında hangi rolü oynadıysa parti tarihimizde hangi görevi üstlendiyse, bugün ki iktidar mücadelesinde de partimizin yükselişinde de o rolü üstlenecektir. Bir namus devralıyoruz, bir bayrak devralıyoruz. Tereddütsüz devrimciler, Durmuş Uyanıkların, Mehmet Günayların, Ahmet Uyanıkların mücadeleleri mutluluk kaynağıdır, hayat kaynağıdır. Aydın’ın her köşesinde, her taşında, toprağında Aydınlıkçıların izine rastlıyoruz. İşte o zaman anlıyoruz ki böyle bir parti, böyle bir birikim ve bu salondakilerle aşılmayacak hiçbir zorluk yoktur.”

Sonraki Haber