Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı'ndan 'Köfteci Yusuf' açıklaması: Halkın markasını tekellere yedirmeyiz

Son günlerde Köfteci Yusuf'la ilgili çıkan 'domuz eti' haberlerine yönelik Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Bursa İl Başkanı Dilek Çınar, 'Türkiye çapında İsrail markalarına karşı boykotun yükseldiği zamanlarda yerli markamız Köfteci Yusuf'a yapılan kumpas anlamlıdır.' dedi.

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar'ın açıklaması şöyle:

Şehrimizin değerli markalarından Köfteci Yusuf'a dair Türkiye çapında yapılan karalama kampanyasına karşı durmayı bir vatandaşlık görevi sayıyoruz.

'DOMUZ ETKİ KASITLI YERLEŞTİRİLDİ'

Çünkü Köfteci Yusuf markası gıda sektöründe, tekel kurarak tüm kırmızı et, süt sektörünü ele geçirmeye kalkanların sabotajıyla karşı karşıyadır. 200'ün üzerinde şubesi ve günlük binlerce müşterisi olan bir işletmenin iki şubesinde ortaya çıkan "domuz etinin" kasıtlı olarak yerleştirildiği aşikardır. Köfteci Yusuf'un 12.000 çalışanını daha zor koşullarda çalışmaya itecek, küçük ve orta büyüklükte hayvan yetiştiricisinin kapısına kilit vurmaya yarayacak bir kumpasla karşı karşıyadır. Tam da Türkiye çapında İsrail markalarına karşı boykotun yükseldiği zamanlarda yerli markamız Köfteci Yusuf'a yapılan kumpas anlamlıdır.

'YERLİ MARKAMIZI TEKELLERİN ELİNE BIRAKMAYALIM'

Halkın her kesiminin gidebildiği, ucuz ve lezzetli ürünleriyle bilinen yerli bir markanın adeta piyasadan silinmek istendiği bir operasyona şahit oluyoruz. Halkımızı yerli markamız Köfteci Yusuf'a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Yerli markamızı tekellerin eline bırakmayalım, kendi üreticimizi ekmek teknemizi koruyalım. Unutmayalım ki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Sonraki Haber