Gazeteler görmedi Aydınlık manşete taşıdı

TÜRK-İŞ 20 Ekim’de Ankara’da yapacakları mitinge ilişkin önceki gün toplantı düzenledi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay’ın açıklamalarının konuyu manşete taşıyan gazetemiz Aydınlık dışında hiçbir gazetenin birinci sayfasında dahi bulunmadığına dikkat çekti

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay ile konfederasyon yöneticileri ve sendika başkanları on binlerce emekçiyle 20 Ekim’de Ankara’da yapacakları mitinge ilişkin önceki gün bir basın toplantısı düzenledi.

Türkiye’nin dört bir yanından 2 bin otobüsün şimdiden hazır olduğu bilgisini vererek Türkiye’nin en büyük işçi mitinglerinden birine imza atacaklarını duyuran konfederasyonun açıklamaları ise ne ana akım ne de muhalif medyada ilgi gördü.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay’ın açıklamalarının konuyu manşete taşıyan gazetemiz Aydınlık dışında hiçbir gazetenin birinci sayfasında dahi bulunmadığına dikkat çekti ve şu mesajı verdi:

“Bugün Gazetemiz Aydınlık dışında, TÜRK-İŞ'in tarihi miting kararını ilk sayfasından gören herhangi bir gazete yok. Vatan Partisi bütün gövdesiyle 20 Ekim'deki büyük TÜRK-İŞ mitingine katkı sağlamak üzere görevinin başındadır ve Başkanımız Ergün Atalay ile omuz omuzadır. Vatan ve emek mücadelesinde işçilerimizle, üreticilerimizle omuz omuza Türkiye'nin önündeki büyük Üretim Devrimi kararında beraberiz. Sistem medyasının bugün tek satır değer vermediği işçilerimiz ve bütün üreticilerimizle birlikte, yarının Üreticilerinin Milli Hükümeti'ni inşa edeceğiz.”

DR. DOĞU PERİNÇEK KOCAELİ KİTAP FUARI’NDA

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, bugün geleneksel 14. Kocaeli Kitap Fuarı'nda kitapseverlerle buluşacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Kocaeli Kitap Fuarı, 5-13 Ekim tarihleri arasında kapılarını açmış durumda. Fuarın son gününde, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, okurlarla bir araya gelecek.

Perinçek, saat 13.30 ile 15.45 arasında okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak. Etkinliğin ardından saat 16.00’da Süleyman Paşa Konferans Salonu’nda bir söyleşi gerçekleştirecek.

Sonraki Haber