Vatan Partisi İstanbul’da adaylarını tanıttı: Millete adanmışlar göreve hazır

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende 98 aday, Türk milletinden yetki istedi. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, 'Biz adanmışlar partisiyiz. Canımızı, emeğimizi, her şeyimizi milletimize, insanlığa, hürriyete, özgürlüğe adadık.' diyerek vatandaşlara oy verme çağrısı yaptı

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı dün Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul milletvekili adayları için tanıtım töreni düzenledi. Törene Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ve çok sayıda partili katıldı. Tören, 14-20 Nisan Şehitler Haftası vurgusuyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Milletvekili adayları söz alarak kürsüde Türk milletinden oy istedi, vaatlerini anlattı. Salonda coşku yüksekti. Konuşmalar sık sık sloganlarla kesildi.

Adayların konuşmalarının ardından Dr. Doğu Perinçek, Türk milletine seslendi. “Canımızı, çalışmamızı, emeğimizi, her şeyimizi milletimize, insanlığa, hürriyete, özgürlüğe adadık.” diyen Perinçek, ‘Adanmışlar göreve hazır’ sözleriyle Türk milletinden milletvekili adayları için oy istedi.

‘BÜYÜK MÜCADELELERDEN GEÇTİK’

Perinçek konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Türk milletine İstanbul'dan sesleniyorum. Aziz Türk milletinin aile ocaklarından yetiştim, büyüdüm. Mahallelerinde, köylerinde, kasabalarında, kentlerinde, okullarında, fabrikalarında, iş yerlerinde üniversitelerinde yetiştik. Aziz Türk milletinden feyz aldık. Değerlerini hayatımız boyunca öğrendik, benimsedik. Ve şimdi aziz Türk milleti aldığımız bu değerleri sana sunuyoruz. Türkiye'mizi senin tarihten gelen büyük değerlerinle fedakarlığınla, çalışkanlığınla, kahramanlığınla zorluklara karşı bilenmiş karakterinle yönetmek için hazırız.

Aziz Türk milleti! Hayatımız boyunca Vatan Partisi'nin kadroları olarak çeşitli tecrübelerden geçtik. Büyük mücadelelerden geçtik. 1960’lı yıllardan beri. Vatan Partisi, halk mücadelelerinde, emek mücadelelerinde, vatan mücadelelerinde, üretim mücadelelerinde büyük tecrübeler kazanmış kadroların yönettiği bir parti. Şimdi büyük Türk milleti, o mücadelelerde elde ettiğimiz birikimi, bilgiyi, fedakarlığımızı, cesaretimizi, kararlılığımızı senin emrine veriyoruz.

Türkiye'nin önünde büyük zorluklar var. Hepimiz bunun farkındayız. Vatan Partisi'nin bütün kadroları, üyeleri bu zorlukları aşmada Türk milletine ve insanlığa yol gösterecek, ona önderlik edecek birikime sahiptir. Biz adanmışlar partiyiz. Vatanımıza adandık. Canımızı, çalışmamızı, emeğimizi, her şeyimizi milletimize, insanlığa, hürriyete, özgürlüğe adadık. Türkiye'mizin bağımsızlığına adadık.

MİLLİ DEMOKRATİK DEVRİMİ ZAFERE ULAŞTIRMA KARARLILIĞI

Çeşitli mücadelelerden geçtik. Zulüm demedik, ölüm demedik, baskı demedik. Hepsini alt ederek bugünlere geldik. Ve önümüzdeki dönemde bütün bu adanmışlığımızı ey Türk milleti senin emrine sunuyoruz. Önümüzdeki zorlukları elde ettiğimiz bu tecrübelerle. Kazandığımız senden aldığımız bu değerlerle aşacak kararlılığa, cesarete, fedakarlığa, azme ve en önemlisi bilgiye sahibiz.

Sana söz veriyoruz. Namık Kemal'lerden gelen, Talat Paşa'lardan, Mustafa Kemal'lerden geçen ve bugünlere kadar gelen 200 yıllık Milli Demokratik Devrim’imizi kesin zafere ulaştırma kararlılığındayız. Bize görev vermeni talep ediyoruz ey Türk milleti! Görevimizi vatanımıza sadakatle, milletimize vefayla bütün insanlığa hizmet yoluyla yerine getirmeye hazırız. Vatan Partisi'ne verilen oylar altın değerindedir. Vatan Partisi'ne verilen her oy bir kahraman oyudur ve geleceğe ışık tutacak olan oylardır. Biz göreve hazırız. Sana yürekten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. En büyük Türk milleti! Seni selamlıyoruz.”

BİZİM ADAYLARIMIZ ÜRETMEKTE YARIŞIR

Açılış konuşmasını Vatan Partisi İl Başkanı ve İstanbul 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı Cem Dikmen yaptı. Dikmen konuşmasında Vatan Partisi adaylarının diğer adaylardan farkını şu sözlerle anlattı: “Milletimizin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen, gerçekten milletin vekili olan insanları Meclis’e sokmak için bu yolu yürüyoruz. Vatan Partisi zor zamanlarda mevki ve makam uğruna milletini kör karanlıklarda bırakan kişilerin partisi değildir. Vatan Partisi, mevki, makamı bir kenara atar ama milletini o kör kuyularda bırakmaz. Aydınlık yarınlara çıkartmak için sorunların ışığında çözümleri her zaman ileten bir partidir. Adaylarımız bu toplumun yüz akıdır. Bizim adaylarımız öyle mafyalaşmış siyasi partilerin kapalı kapılar ardında, çeşitli pazarlıklarla belirlenmez. Bizim adaylarımız ihale kapmakta yarışmaz. Bizim adaylarımız çiftçinin ürünü tarlada kaldığında o hasadı kaldırmakta ter dökmekte yarışan insanlardır. Bizim adaylarımız kolay yoldan çalarak çırparak, köşe dönmece, yarışı kapanlardan yarışı yapanlardan oluşmaz. Bizim adaylarımız üretmekte yarışır. Türk milletine iş bulmakla yarışır.

Bizim adaylarımızın yürekleri okyanus ötesinde çarpmaz. Bizim adaylarımızın yüreği Başkent Ankara'da, Anıtkabir'de çarpar. Atatürk'ün Çankaya’sında çarpar. Ve işte bu yüreği şimdi Meclis’te hâkim kılmak için bir yolculuğa başlıyoruz.

Bu yürüyüş, Türk milletinin gerçek temsilcilerini hâkim kılmak için ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, Mustafa Kemal Atatürk'ün Meclisi’ne cesaret aşılamak için bir yürüyüştür, bir kararlılık göstergesidir. Hepinizi bu iradeyi koyan ve bu irade doğrultusunda İstanbul'u karış karış gezecek olan bütün arkadaşlarımıza gazanız mübarek olsun diyorum.”

KUVAYİ MİLLİYE'NİN PROGRAMINA SAHİP TEK PARTİ

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı Ethem Sancak, Vatan Partisi’nin neden Meclis’te olması gerektiğini şu sözlerle anlattı: “Benim nazarımda siyaset halka hizmetin en kutsal boyutudur. Dolayısıyla hem siyaset yaptım hem en yüksek sesle bildiğim inandığım doğruları söyledim.

Bugün huzurumuzda parlamentoya girmek için yüce Türk milletinden oy istiyorum. Neden bugün? Çünkü iki yüz yıllık Türk devrim tarihi açısından bugünler çok kritik günler ve gerek dünyaya objektif koşulları gerek ülkemizin objektif koşulların dört yüz yıllık emperyalist ölümü düzenin yıkılması ve Asya'dan yükselecek uygar, adil bir dünya doğuşunun müjdesini getirdik. Güneş, Asya'dan yükselmeye başladı.

Kuvayi Milliye'nin programına sahip tek partisi olan Vatan Partisi'nin sesi kısılmaya çalışılıyor. Onun için bu ulus bütün gücüyle önümüzde başlayacak büyük muharebenin hazırlıkları açısından Vatan Partisi'ne oyunu vermeli ve bu niyetle devleti ulusun neferi olarak yüce Türk milletinin oylarına talibim.”

‘BİZ SIRTIMIZI HÜRRİYET DEVRİMİ’NE YASLIYORUZ’

İş insanı, İstanbul 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Emin Selim Akgül: “Millet borçlu, devlet borçlu, geçim sıkıntısı hat safhada. Çiftçi tohum gübre almakta zorlanıyor. Süt üreticisi zarar ediyor. Sanayici, çarkını çevirmekte zorlanıyor. İşçi, memur, emekli, ay sonunu zor getiriyor. Kapitalist düzen tüm ülkeyi çemberin içine almış vaziyette. Eğitim sistemimiz altüst olmuş vaziyette. Ancak bunlardan çok daha önemli bir sorunumuz var. Ülke güvenliğimiz tehdit altında. Amerika Birleşik Devletleri, Yunanistan'ın Ege kıyıları boyunca üsler kurmuş namluları ülkemize dönük vaziyette. Aynı Osmanlı'nın son yıllarında güçlerin boğazda namlularını doğrulttuğu gibi.

Dönüp ülkemizin doğusuna bakıyoruz. HDP sırtını terör örgütüne dayadığını iddia ediyor. Oysa biz sırtımızı Vatan Partisi olarak 1908 Hürriyet Devrimi’ne yaslıyoruz. Biz sırtımızı Mustafa Kemal Atatürk'e dayıyoruz. Türkiye diğer Türk devletleriyle birlikte yükselen Asya uygarlığının içinde yer almalıdır. Bu tartışmasız elzem bir durumdur. Bunu da ancak Vatan Partisi'nin ‘Güçlü devlet, üreten millet’ formülüyle gerçekleştirebiliriz. Milletimizin yanındayız, gücümüzü milletten alıyoruz.”

BU MİLLETİ ÇIKMAZLAR DA BIRAKAMAYIZ

Vatan Partisi MYK Üyesi, 2 Bölge 2 Sıra Milletvekili Adayı Şule Perinçek: “Kira derdindeyim, geçim derdindeyim. Yanıyorum. Öte yandan deprem bölgesindeyim. Donuyorum. Çanakkale'de yanmışız vaktinde. Sarıkamış’ta donmuşuz. Düğüne gider gibi canımızı vermeye gitmekten bir gün bile bir saniye bile vazgeçmeyiz. Bu milleti çıkmazlar da bırakamayız. Arkamızda 200 yıllık devrim birikimini var. Öyle bir mirastan geliyoruz. Onun için en iyi biz yaparız.

Ben burada genel başkanın eşi sıfatıyla bulunmuyorum. Biliyorsunuz 52 yıllık mücadelemizin kendi tırnaklarımla kazarak çıktım.

25 yıl Atatürk'ün bütün eserlerini çıkardık. Türkiye'nin bütün üniversitelerin bilim insanlarıyla birlikte çalıştım. 30 cildi ortaya çıkarana kadar bilim insanlarını seferleri ettik.

Meclis’e gitmek için heyecan içindeyim. Tutmayın beni diyorum. Bu ülkeyi kan gölüne değil, gül bahçesine çevirelim.

‘İNANMIŞLARLA YOLA ÇIKMAK İSTİYORUZ’

İş insanı 1 Bölge 2 sıra Milletvekili Adayı Adnan Çınar:

Ben 11 kardeşin en küçüğüyüm. Mücadelem 11 kardeşle aynı sofrada yemek yemeye çalışarak başladı. O yüzden başaracağımızdan şüpheniz olmasın.

Ben bir ocak geleneğine yetiştim. Buradan kendi ülküdaşlarıma, İYİ Parti'ye gönül vermiş İYİ Parti seçmenlerine sesleniyorum. Bizler ocak geleneğiyle yetişen bu devletin bekçileri ikna edilmişlerle değil inanmışlarla bu yola çıkmak istiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş yurttaşlarımıza da seslenmek istiyorum. Çözümsüz. değilsiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine sahip çıkacak vatan sevdalıları burada.

Sayın Genel Başkanım önderliğinde bu esere, bu mirasa sahip çıkacağız. Ve bunu başaracağız.”

‘BU BİR SİTEM MESELESİ’

Diş hekimi, 3 Bölge 2 sıra Milletvekili Adayı Barbaros Bahçelioğlu: “Bütün siyasi partiler bu seçim sürecinde pekçok konuyu gündeme getirecekler. Sorunları çözeceklerini söyleyecekler. Hepimiz biliyoruz ki aslında bu bir sistem meselesi. Vatan Partisi bu sistemin dışında, bu düzene karşı bir parti olarak ve bu düzeni değiştirme iddiasındaki bir parti olarak belki de hepimizin bir arada bulunmasının temel sebebini oluşturuyorum. Vatan Partisi öyle bir parti ki bütün dünyada etkisini hissettiriyor. Dünyadaki tüm mazlum milletlere aynı zamanda önderlik ediyor.

Ben bu seçim kampanyasının ve bu mücadelenin en çalışkan neferlerinden biri olmayı sizlere vadediyorum. Bütün gücümü, emeğimi, çabamı bu süreçte partim için harcamaya söz veriyorum. Zaferin ilk şartı savaşmayı kabul etmektir. Ben de kılıcımı çektim.”

‘MİLLETİN VEKİLİ OLMAK İÇİN HAZIRIM’

Organizatör, 2. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Banu Noyan: Ekranlardan milyonlara seslendim ama bu heyecan başkaymış. Ailem tarafından Atatürk'ün izinden giden bir Cumhuriyet evladı olarak yetiştirildim. Yolum hep atamın çizdiği yol oldu. Bugün milletin vekili olmak için çalışmaya söz vererek üzerime düşen görevi yapmak için hazırım.

Benim bulunduğum bir ortamda kimse gençleri yok sayamaz. Kimse gençlerin görüşlerini, yaklaşım tarzlarını görmezlikten gelemez. İşte bu nedenle buradayım. Meclis’in genç beyinlere ihtiyacı var. Bizler de çok güvendiğim gençlerle tecrübelerimizi birleştirdiğimizde gerçek demokrat bir Meclis oluşturmuş olacağız. Partimizin ülkemiz genelinde altı yüz vekil adayına bir bakın lütfen. Her işten, her tecrübeden, her kültürden, özel seçilmiş bir kadro göreceksiniz. Sayın Genel Başkanımın önderliğimizde çıktığımız yolda şahsınız ve birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımla birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Yolumuz açık olsun...

‘BURADA ÇIKIŞ YOLU VAR’

Aydınlık Gazetesi GYY, 3. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa İlker Yücel: “Bu seçim bildirgesi seçmene sunulmuş bir fırsat. Bu seçim bildirgesi üç tane, dört tane akademisyenin masa başında yazdığı, içi boş sayfalar bütünü değil. Bu seçim bildirgesi 50 senedir cephede mücadele ede ede yazıldı. O yüzden seçmenimize bir şans sunuyor Vatan Partisi.

Dayatılana boyun eğmeyeceğiz. O yüzden İstanbullulara, seçmenimize diyoruz ki boy eğilme, çıkışı seç. Burada çıkış yolu var.

Zorlukları, zorlukları yaratanlar göğüsleyebilir mi? Zorlukları zaten onlar yarattı. Zaten bu sistem partileri Türkiye'nin bu hale gelmesine yol açtı. O yüzden Vatan Partisi'ne verilmeyen bütün oylar boşa gitti. Hatta o bütün oylar Türkiye'nin şu anki durumuna katkı sağlıyor. O yüzden zorlukları zorlukların içinden gelenler göğüslenebilir. Altı yüz kahramanımız var.

Vatan Partisi sandıktan çıkmadan tarihe adını yazdırabilen tek parti. Siz bir de Vatan Partisi'nin sandıktan çıktıktan sonra görün. Siz o kürsüde Cem Dikmen’i, Ethem Sancak’ı, Şule Perinçek'i bir düşünün.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni Atatürk'ü meclisi yapmak için adayız ve bu mücadelede öne çıkacağız.

Kürsüye arkadaşlarımız çıktığı andan itibaren bu sistemin bütün makyajını söküp atacağız. Vatan Partisi'nin makyajsız seçim bildirgesi ve adayların, kahramanlık hayatları sitem karşısında titremeyecek. Önümüzdeki dönemde eğer sorumluluğunu bilip bu kahramanların programına oy verirse işte o zaman çıkış yolu önümüze çıkar.

Vatan Partisi'ne verilen oylar, vicdanı bile rahatlatır. Vatan Partisi'ne oy vermeyen kabus görür. O kabus da öyle rüyada olmaz. Ne mutlu ki bu milletin Vatan Partisi var.

Arkada bıraktığımız o Büyük Ortadoğu Projesi, ılımlı İslam dedikleri İslam'la alakası olmayan emperyalizme uyumlu İslam dayatmasına karşı mücadele, milli bayramlarımızı savunma, üniversitelerde bilimi savunma mücadelemiz, Ermeni soykırımını genel başkanımızın önderliğinde yerlere vurma mücadelemiz, milli medya yaratma mücadelesi, Atatürk'ün bütün eserlerini inşa etme, Amerika'nın askerlerinin başına geçirme mücadelesi...

Anadolu'da sadece çuval geçirildi ve o gençliği yetiştiren Vatan Partisi'nin liderliğinin tecrübesinde Vatan Partisi kendini defalarca ispatladı. Şimdiki önümüzde yeni bir mücadele dönemi var. Bu mücadele döneminde sistemin dayatmalarına, çözümsüzlüğüne karşı bayramımızı yükselteceğiz ve milletimizin içini ferahlatacağız. Onlarla aydınlık, güzel, bağımsız, başı dik üreten bir Türkiye’ye hep birlikte yürüyeceğiz.”

‘VATANDAŞ ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ ALACAK’

İş insanı 1. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Vefa Türksever: “Vatan Partisi’nin üretim politikalarıyla, hizmet politikalarıyla, sağlık politikalarıyla depremden zarar gören illerimizin kalkınması ve eski haline gelmesi mümkün.

Vatan Partisi çatısı altında Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in önderliğinde bunu yapacak olmaktan son derece gururluyum. Partimizin çok güzel programları var. Gerek, gerek dış politikada, gerek Milli Eğitimde, gerekse üretimde her alanda çok güzel faaliyetleri var. Sağlıkla alakalı güzel projeler ürettik. Ve bunları iktidarımızda hayata geçireceğiz.

Türkiye'de mutsuz, hasta kimse kalmayacak. Vatandaşımız, insanımız ekonomisi ne olursa olsun, şartlar ne olursa olsun hiçbir ücret ödemeden sağlık hizmetini alacak. Her türlü malzeme ve ilaca tamamıyla ücretsiz şekilde ulaşacak. Aynı zamanda Türkiye'yi sağlık malzemeleri üretimi ve tedavi anlamında Avrupa ve Asya'nın üssü noktasına getireceğiz.”

‘YÖNETMEK İÇİN GELİYORUZ’

Üniversite Öğrencisi, 2. Bölge 14. Sıra Milletvekili Adayı Duygu Karabulut: “Vatan Partisi'nin 198 genç adayından biriyim. Onlar adına kürsüye geldim. Geleceğe umutla bakacağımız, sıkıca sarılacağımız bir programımız ve büyük hayallerimiz var.

Bu sistemin son kullanma tarihi bitmiştir. Çünkü çözüm üretemiyor. Vatan Partisi hiçbir genci işsiz bırakmayacak. Gençlik Meclis’te terörist istemiyor. Vatan Partisi terör partilerini kapatacak.

Gençlik bu liyakatsizlikten, torpil düzeninden bıktı, yaka silkti. Hem iktidardan, hem de muhalefetten bıktı. Çünkü biliyoruz, hepsinin söyledikleri, yaptıkları aynı.

Ama biz biliyoruz ki bugün Vatan Partisi Türkiye'nin namus kalesi, Vatan Partisi Türkiye'nin fedakâr, kahraman kadrolarını yetiştiren kaledir. Bu yüzden Vatan Partisi torpil düzenine son verecek tek cesur partidir.

Geleceğimizi, milletimizin geleceğiyle birleştirdik. Milletimizden aldığımız sorumlulukların farkındayız. Ülkemizin önündeki zorlukların da farkındayız. Meclisimizi gençleştirmek için geliyoruz. Geleceği kendi ellerimizle tutmak için geliyoruz. Gençliği temsil etmek için geliyoruz. Milletimizin vekili olmak için geliyoruz. Yönetmek için geliyoruz.”

VATAN PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

İSTANBUL 1. BÖLGE ADAYLARI MESLEĞİ

1- DOĞU PERİNÇEK - KAMU HUKUKU DOKTORU
2- ADNAN ÇINAR - İŞ İNSANI
3- RAHMİ DAĞBAY - İŞ İNSANI
4- VEFA TÜRKSEVER - İŞ İNSANI
5- HAKAN TOPKURULU - EKONOMİST
6- CEM DİKMEN - SİYASET BİLİMCİ
7- FADİME BİLGİÇ - SOSYAL MEDYA DANIŞMANI
8- ESER DEMİRCİ - İŞ İNSANI
9- ELİF ESKİN - AVUKAT
10- AYŞE AKTOK - KİMYA MÜHENDİSİ
11- FATOŞ GÜDEN - SERBEST MESLEK
12- MELİH HÜSNÜ YILMAZ - EMEKLİ SENDİKACI
13- IRMAK İPEK ALTIN - OYUNCU
14 BEYHAN KORKMAN - GAZETECİ
15 FERHAT ZORER - ARMATÖR
16 MERT EYMEN KAYAALP - TERCÜME BÜROSU SAHİBİ
17 GÜL ÖYKÜ YILMAZ ÖZKAN - AVUKAT
18- BEHLÜL SÜPHAN TOKER - KAFE İŞLETMECİSİ
19- ERAY SEL - OYUNCU
20- UĞUR ÇETİNKAYA - MAKİNE ÜRETİCİSİ
21- NURAY KAYA SOLMAZ - İKTİSATÇI
22- ŞÜKRAN ULUSOY - KUAFÖR
23- CEMAL IŞIK - TEKNİKER
24- SERCAN DURMUŞ - MİMAR
25- YİĞİT ÇINAR - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
26- TÜZİN TÜFEKÇİ - EMEKLİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ DİREKTÖRÜ
27- SONGÜL ÇAĞLAR - BELEDİYE ÇALIŞANI
28- HAKAN EKİZ - EMEKLİ DENİZ YARBAY
29- ETEM KIRCA - MALZEME VE METALURJİ MÜHENDİSİ
30- PERİHAN TEKİN - EMEKLİ BANKACI
31- HİMMET KIRIK - İŞÇİ
32- UFUK ÖZGEN - EMEKLİ BANKACI
33- FUAT YILDIZ - İŞ İNSANI
34- EBDA OKUTUR - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
35- YAKUP BÜRAY YILMAZ - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

İSTANBUL 2. BÖLGE ADAYLARI MESLEĞİ

1- ETHEM SANCAK - İŞ İNSANI
2- HACER ŞULE PERİNÇEK - GAZETECİ
3- BANU NOYAN - ORGANİZATÖR
4- ERKAN ÖNSEL - ECZACI
5- MEHMET MOLDİBİ - SARRAF
6- GÖKAY ATİLLA BOSTAN - EMEKLİ BÜROKRAT
7- CEMAL AKYILDIZ - MALİ MÜŞAVİR
8- BARIŞ DEMİRALAY - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
9- YADİGAR ÖZEN - VAKIF YÖNETİCİSİ
10- AHMET GÖKTAŞ - SİGORTACI
11- İBRAHİM OKAN ÖZKAN - SİYASET BİLİMCİ
12- ATİLLA HAKAN GANİMGİL - İŞ İNSANI
13- BORA ÇELİK - HOLDİNG YÖNETİCİSİ
14- DUYGU KARABULUT - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
15- MUHAMMET ATMACA - ESNAF
16- SAİM MEHMET SUBAŞI - FİNANS UZMANI
17- ALİ ULUSOY - SANATÇI
18- SAADETTİN BÜYÜKALP - MÜHENDİS
19- İZZETTİN ÖZGİBAR - EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRÜ
20- EMİNE SAĞLAM AKFIRAT - GAZETECİ
21- NEJLA UÇAK - ŞİRKET ÇALIŞANI
22- GÖKALP ERBAŞ - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
23- MURAT GÜNEŞ - GAZETECİ
24- AYHAN İLHAN - REKLAMCI
25- HASRET AYKUT - YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ
26- KAAN YİĞİT - YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ
27- CANSU ÇİRCİ - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

İSTANBUL 3. BÖLGE ADAYLARI MESLEĞİ

1- EMİN SELİM AKGÜL - İŞ İNSANI
2- BARBAROS BAHÇELİOĞLU - DİŞ HEKİMİ
3- MUSTAFA İLKER YÜCEL - GAZETECİ
4- HÜRMÜZ GÜLNUR BAYBURT - BALE EĞİTMENİ
5- GÜNEŞ BATUM - MİMAR
6- EROL ALTACA - EĞİTİMCİ
7- GÜLŞEN ŞEN KORKMAN - TURİZMCİ
8- OKTAY EKMEN - ESNAF
9- ZEYNEP ÇAKMAK - EV HANIMI
10- MEHMET KÜRŞAT BOZKURT - ACİL TIP DOKTORU
11- İSA ALTUN - GAZETECİ YAZAR
12- AYHANIM KUZUGÜDENLİOĞLU - BALE EĞİTMENİ
13- İSRAFİL ALTUN - AVUKAT
14- İBRAHİM SEVİLMİŞ - APARTMAN GÖREVLİSİ
15- İBRAHİM ETHEM ERÇİN - İŞLETMECİ
16- ARİF DOĞAN - İŞÇİ
17- İBRAHİM BENLİ - İŞ İNSANI
18- MURAT KATLANÇ - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
19- YAĞIZHAN ONAT - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
20- VİLDAN KANBUR - EMEKLİ
21- ŞEVKİ TERZİOĞLU - İŞÇİ
22- MELİKE GÜLER KADAN - GAZETECİ
23- ZAFER ALPUĞAN - GAZETECİ
24- RAMAZAN EMRE OFLAZ - FELSEFECİ
25- BARIŞ DİKMEN - ÇALIŞMA EKONOMİSTİ
26- NURSEL IŞIKSOY - EMEKLİ ÖĞRETMEN
27- BARAN ŞİMŞEK - İŞÇİ
28- SERDAR ABATAY - SAHAF
29- İBRAHİM SERHAT ÖZBAŞ - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
30- İBRAHİM ERDOĞAN - AVUKAT
31- RASİME CEREN AKSU - GAZETECİ
32- LATİF - İŞÇİ
33- ZUHAL ASLAN - EMEKLİ
34- ANIL HANÇERLİ - GAZETECİ
35- ELİF BEYZA TEKİN - TARİHÇİ
36- KIYMET YILDARI - ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Sonraki Haber