Vatan Partisi Kozan'da atakta

Vatan Partisi Adana’da Kozan İlçe Binası’nı açtı. Açılış törenine katılan Vatan Partisi MYK Üyesi Şule Perinçek yeni üyelere rozet taktı.

Vatan Partisi Adana’da Kozan İlçe Binası’nı açtı. Açılış törenine Vatan Partisi MYK Üyesi ve Atatürk’ün Bütün Eserleri Genel Yayın Yönetmeni Şule Perinçek katıldı. Perinçek konuşmasında, “Üretimin aksamaması için terörün bitmesi gerekir” dedi.

ÖNDE GELEN İSİMLER TÖRENDEYDİ

Vatan Partisi büyümeye devam ediyor. Parti, Türkiye’nin dört bir yanında, yeni il ve ilçe binaları açıyor ve partiye toplu katılımlar gerçekleşiyor. Kozan İlçesi’nde de onlarca kişi partiye katıldı.

Törende Şule Perinçek, yeni üyelere rozetlerini taktı.

Törene Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan, Vatan Partisi MKK Üyeleri Hatice Nesrin Kılıçay ve Rıza Beke’nin yanı sıra, bölgenin önde gelen isimlerinin katılımı da dikkat çekiciydi: Kozan Belediye Başkanı temsilcisi ve Saadet Partisi Belediye meclis Üyesi Süleyman Şenoğul, İyi Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Volkan Bayrakçı, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Başıbüyük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İl Yöneticisi Ahmet Eren, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Şerif Köşeli, MHP İlçe Yöneticisi Yusuf Eroğlu, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yahya Ocak, Tufanpaşa Mahallesi Muhtarı Nuh Çolak, Mahmutlu Mahallesi Muhtarı Alper Hallaç, Çobanpınarı Mahallesi Muhtarı Ramazan Bozkurt, Şevkiye Mahallesi Muhtarı Bilal Özdemir.

‘ÜRETMEK İÇİN TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ’

Türkiye’nin en başat sorunun terör olduğunu söyleyen Şule Perinçek, şöyle konuştu: “Doğu bölgesine gidiyorum oradaki insanlarla konuşuyorum. Diyor ki benim 3 bin tane koyunum vardı, şimdi avlumdaki kadar kaldı. Soruyorum neden böyle olduğunu. Vatandaş diyor ki terörden hayvanları meraya götüremiyorum ki. Demek ki önümüze ilk takılan şey ne? Üretmek için terörü bitireceğiz.”

Şule Perinçek, Türkiye’nin planlı üretim programını önüne koyması gerektiğini, bunun için de yetkililerin üzerlerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı. Pazara ulaşımın en büyük sorun olduğunu belirten Perinçek, “Planlama ile hem ürettiğimizin değeri olur hem de ihracatımız büyür” dedi.

‘VATAN PARTİSİ’NDE BİRLEŞELİM’

Vatan Partisi Kozan İlçe Başkanı Mimar Babür Ünüvar yaptığı konuşmada, Kozanlıları Vatan Partisi’nde birleşmeye davet etti. Vatan Partisi İl Başkanı Selver Kaplan törendeki konuşmasında, Kozanlı üreticilerin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını ifade etti.

Sonraki Haber