Ve İlkay Gündoğan imzayı atıyor!

Adı sıklıkla Galatasaray ile anılan yıldız oyuncu İlkay Gündoğan Manchester Cİty'e imza atıyor... Oyuncu Manchester City ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Transfer döneminde adı sıklıkla Galatasaray ile adı anılan İlkay Gündoğan'ın yeni adresi belli oldu. Yıldız oyuncu eski kulübü Manchester City'e transfer oluyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Athletic'te yer alan haberde Manchester City ve İlkay Gündoğan sözleşme şartlarında anlaşma sağladığı, İlkay'ın Manchester City ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

ALACAKLARINDAN VAZGEÇTİ

Barcelona'nın İlkay Gündoğan'ın sözleşmesini feshedeceği ve tecrübeli futbolcunun iki yıllık alacağından vazgeçeceği kaydedildi. İlkay'ın sözleşmesinindeki üçüncü yılın geçtiğimiz sezonki maçların yüzde 60'ından fazlasında oynadığı için aktif hale geldiği aktarıldı.

ESKİ KULÜBÜNE 1 SENE SONRA GERİ DÖNDÜ

İlkay Gündoğan, sözleşmesinin sona ermesinin ardından geçtiğimiz yıl Manchester City'den ayrılmıştı. Manchester City ile sözleşmesinin bitmesinin ardından Barcelona'ya imza atan İlkay, 1 sezon sonra yeniden Premier Lig'de forma giyecek.

Sonraki Haber