Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

51 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Çelik'in cenazesine Seksenler, Avrupa Yakası gibi rol aldığı projelerden oyuncu arkadaşları ve sanat camiasından pek çok değerli isim katıldı

Pek çok başarılı yapımda yer alan, Avrupa Yakası'ndaki Kubilay karakteri ile tüm Türkiye'nin gönlüne taht kuran Vural Çelik, 51 yaşında hayata veda etti. Bir süredir kalp rahatsızlığı ile mücadele eden Çelik, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncunun cenazesine sanat camiasından pek çok isim katıldı.

Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazında taziyeleri, sanatçının annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu kabul etti. Anne Çelik "Yavrumu almayın benim" diyerek fenalaşırken, kız kardeşi ise "Hayır bu kabus, gerçek değil değil" diyerek gözyaşı döktü.

BİROL GÜVEN: BİRLİKTE YENİ PROJEYE BAŞLAYACAKTIK

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Vural Çelik'le çok yakın ve özel bir ilişkilerinin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

Vural, enerjisi farklı ve yüksek bir insandı. Kendisi çocuk kalpliydi. Bir çocuk gibi güler ve üzülürdü. Ansızın küser ama sonra birden gelip barışırdı. Sosyal medyada Vural'ın maddi bir sıkıntı içinde olduğuna dair çıkan haberler doğru değil. Sektörel bir daralma var ama Vural'ın bu derece büyük bir sıkıntısı yoktu. Çekip yayımladığı videolar şaka amaçlıydı. Birlikte yeni bir projeye başlayacaktık, kısmet olmadı. Başımız sağ olsun.

SEKSENLER'DEKİ ROL ARKADAŞLARI DA ÇELİK'İ UNUTMADI

Oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, Vural Çelik'in farklı ve güzel bir insan olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

Her anı mizah dolu bir insandı. Elbette dertleri de vardı ama anlatmaktan ziyade bunu içine atardı. Bu biraz, komedi oyuncularının kaderi ve yapısıdır. Biz çok güler ve eğlenirdik. Nur içinde yatsın.

Vural Çelik'in neşesini kaybetmeyen ender insanlardan birisi olduğuna dikkat çeken Oyuncu Begüm Öner, "Uzun yıllar birlikte çalıştık. Onunla ilgili hatırladığım kötü bir hatıram yok. Bize yaşattığı güzel anlar için de buradan ona teşekkür ederim. Huzur içinde uyusun" ifadelerini kullandı.

'YALNIZLIĞI KENDİ SEÇTİ'

Ceyhun Fersoy, "Evinde bir video paylaşmıştı. 'Zengin olabilirsiniz, fakir olabilirsiniz ama yalnız olmayın' diye bir video paylaşmıştı. Yalnızlığı kendi seçti ama... Biz sürekli onunla konuşuyorduk. 'Hadi abi hiç değilse hayatında bir nefes birisi olsun. Elini tutacak, birlikte zaman geçirebileceğin birisi olsun diye ama... Mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

'VURAL BU YALNIZLIĞI YAŞIYORDU'

Oyuncu Yavuz Seçkin de Çelik'in arkadaş canlısı bir mizacı olduğunu anlatarak, duygularını şöyle dile getirdi:

Güzel kalbi olan fakat yalnız bir arkadaşımızdı... İçine kapanık, ufak tefek yalnızlıkları olan güzel bir arkadaşımdı, kardeşimdi... Arada mesajlaşır, şakalaşırdık telefonda... Yalnızdı ama...Biliyorsunuz bizim bulunduğumuz sektörde etrafınız çok kalabalık gibi görünür, etrafınızda çok dostunuz arkadaşınız varmış gibi görünür. Hissedersiniz ama aslında yalnızsınızdır. Vural bu yalnızlığı yaşıyordu.

'SAĞLIK SORUNLARINI ÖNEMSEMEZDİ'

Oyuncu Sarp Apak, Çelik'in nevi şahsına münhasır bir insan olduğunu aktararak, "Bizi setlerde çok güldürürdü ve eğlendirirdi. Birlikte çalıştığımız zamanlarda da bazı sağlık sorunları vardı ama bunları çok önemsemezdi. Son görevimizi yapmaya geldik, üzgünüz" dedi.

Oyuncu Ferdi Akarnur, Çelik'le uzun zamana dayanan dostlukları bulunduğunu, son zamanlarda yoğunluktan dolayı fazla görüşemediklerini ve çok üzgün olduğunu söyledi.

Pınar Altuğ da üzüntüsünü dile getirerek, "Bu işin yaşı yok, kararını biz vermiyoruz ama her giden canımızı çok yakıyor, bu ara üst üste geldi" dedi.

Çelik'in cenazesi, kılınan namazın ardından Kilyos Mezarlığı'na defnedildi.

Sonraki Haber