Yalı Çapkını'nda da rol almıştı! Şahane Hayatım'ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor

Çarşamba akşamları NOW TV’de yayınlanan, entrika ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım’ın sevilen dizisi Şahane Hayatım’ın kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Daha önce Yalı Çapkını’nda rol alan oyuncu Şahane Hayatım ile izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerini Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimlerin paylaştığı Şahane Hayatım’ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor.

CEMRE GÜMELİ KADROYA DAHİL OLUYOR

Son haftalarda Ece Yüksel ve Cansel Elçin’in de konuk olarak yer aldığı diziye 18. Bölümde 30 yaşındaki başarılı oyuncu Cemre Gümeli dahil oluyor.

CANLANDIRACAĞI KARAKTER

Seda Akman’ın hayat verdiği Arzu Kadıoğlu’nun okul zamanlarında Şebnem’in en yakın arkadaşı olan kızı ‘Elif Kadıoğlu’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Cemre Gümeli, annesinin kibrinin aksine mütavazi ve akıllı bir kadın olarak Şebnem’in hayatına geri dönecek. Yıllar sonra İstanbul’a dönen ‘Elif Kadıoğlu’nun Şebnem’in hayatındaki dengeleri nasıl değiştireceği ise gizemini koruyor.

Dizide bu hafta büyük gelişmeler yaşanacak. Şebnem’le ilgili gerçekleri öğrenen Onur onunla yüzleşirken, dava öncesi Şebnem ve Mesut arasında da romantik anlar yaşanıyor. Şahane Hayatım’ın izleyicileri ekran başına kilitleyecek 17. bölümü 28 Şubat Çarşamba akşamı NOW’da izleyiciyle buluşacak.

ŞAHANE HAYATIM’IN 17. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Şahane Hayatım bu hafta izleyicileri şaşkına uğratacak bir bölümle geliyor. Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda Onur İzbo’dan öğredikleriyle Şebnem’in karşısına geçerken dava öncesi Mesut ve Şebnem bir araya geliyor. İkili arasında yaşanan romantik anlar dikkat çekerken kendi gençliği ile konuşan ve onun sözlerine kulak veren Şebnem’in tanıtımın sonunda mahkemede söz istediği esnada ne söyleyeceği ise yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.

YALI ÇAPKINI’NDAKİ ROLÜ KISA SÜRMÜŞTÜ

Öte yandan; Cemre Gümeli, Star’da yayınlanan ve başrollerinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizide fizyoterapist Talih rolüne hayat veren Cemre Gümeli'nin uzun süreli kalacağı düşünülürken iki bölüm sonra Yalı Çapkını’ndan ayrılması izleyiciyi şaşırtmıştı.

‘ARAYI AÇMAYA HİÇ NİYETİM YOK’

Cemre Gümeli kısa süren Yalı Çapkını macerasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Yaptığımız iş bir çok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum. Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum Yalı Çapkını'nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım. Sevgili Yalı Çapkını ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Arayı açmaya hiç niyetim yok, merak etmeyin. Yakın zamanda tekrar görüşmek üzere!

Sonraki Haber